Maartje: ¨Nu al fitter dan ooit!”

Foto:

Vanochtend heb ik weer een training gehad en dat betekent dat ik nu al een maand 3 á 4 keer in de week aan het trainen ben. De trainingen hebben prioriteit, de rest plan ik er om heen. En dat doe ik graag, want het voelt goed om te doen!

Trainingen
Maandagavond en vrijdagochtend volg ik een groepsles die bestaat uit cardio en krachttraining. Dinsdagavond sluit ik aan bij de hardloopgroep. We trainen er voor om in 12 weken 5 kilometer te kunnen hardlopen, maar we liggen al ver voor op schema. Afgelopen week was week 3 van de training en hebben we 3 x 7 minuten hardgelopen met 1 minuut wandelen ertussen. We zijn dus goed onderweg!

Personal training
Naast bovenstaande trainingen krijg ik elke donderdagmiddag personal training van Robbin. Elke week zien deze trainingen er weer anders uit en kan hij goed inspelen op de situatie. Gistermiddag had ik namelijk een baalmoment. Nadat we het er over gehad hebben heeft hij me flink aan het werk gezet door me te laten boksen. Wat was dat heerlijk om te doen zeg! Na een intensieve training van een uur mocht ik afsluiten door buiten 8 (!) rondjes om een voetbalveld te rennen. Hierin merk je direct dat de hardlooptrainingen goed van pas komen. Naast het al een langere afstand kunnen lopen ben je je ook meer bewust van je houding en je ademhaling. Dat maakt dat je het lopen langer vol houdt.

Baalmoment
Om nog eventjes terug te komen op het baalmoment. Op de weegschaal merk ik minimaal resultaat. Ondanks het bewust omgaan met mijn voeding en de intensieve trainingen. Samen met een deskundige ga ik kijken of er iets veranderd moet worden aan mijn voedingsschema. Ondanks het baalmoment zet ik natuurlijk gewoon door, ik voel me namelijk nu al fitter dan ooit en dat voelt top!!

Maartje wordt begeleid door Enforce Breda, je kunt Maartje ook bij ons volgen via Facebook en YouTube

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden