Lieve reacties op de tranen in de vlog

Foto:

Afgelopen woensdag kwam de nieuwe vlog online op Facebook. Stiekem zag ik er al een aantal weken tegenop omdat ik wist dat hierin de filmpjes met tranen voorbij zouden komen.

Tranen uit frustratie, frustratie naar mijn lichaam. Waarom ik er tegen op zag is omdat het toch best spannend is,  om dat zo open en bloot te delen, maar het voelt goed om dat eerlijk te kunnen laten zien. In zo’n strijd met je lichaam zijn er vaak moeilijke momenten waarin je jezelf vooral tegen komt en ook dat mag gezien worden.

Maar wat heb ik toch een lieve reacties gehad naar aanleiding van de vlog, thanks! Ontzettend fijn om dat te krijgen, het zorgt ervoor dat ik doorzet en dat ik trots mag zijn op wat ik aan het doen ben.

5 kilometer hardgelopen!
Wat ik zeker nog met jullie wil delen is dat ik afgelopen dinsdag samen met de hardloopgroep 5 kilometer heb gelopen! Dit hebben we gedaan onder de goede begeleiding van trainer John van der Velden. In de eerste week zijn we gestart met 1 minuut hardlopen en hebben dit binnen 8 weken opgebouwd naar 5 kilometer. Wat ben ik trots dat we dit zo snel hebben opgebouwd en wat een leuke overwinning om dit samen te behalen! Nu gaan we doorzetten naar de 10 kilometer;)!

Trainer Robbin
Tijdens de trainingen laat Robbin me echt tot het uiterste gaan, maximaal kracht zetten wat gepaard gaat met flinke verzuring. Wanneer ik denk dat ik echt niet meer kan zorgt hij ervoor dat ik zelfs dat allerlaatste beetje kracht en energie nog geef. Door de juiste coaching van een trainer, wordt je gestimuleerd om alles te geven. Zonder zou ik dit echt niet gekund hebben. Na elke training ga ik moe maar echt voldaan naar huis toe.

Naast de trainingen zorgt hij er ook voor dat ik dichter tot mezelf kom. Met het makkelijke antwoord ‘goed’ op de vraag hoe het met mij gaat kom ik er niet meer vanaf. Daar neemt hij geen genoegen mee omdat hij namelijk écht wilt weten hoe het gaat. Dat is soms moeilijk en confronterend maar goed om bewust van te zijn en om over na te denken.

Maartje wordt begeleid door Enforce Breda, je kunt Maartje ook bij ons volgen via Facebook en YouTube

Reacties

Cookieinstellingen