Wat heb ik al veel geleerd en wat voel ik me fit! [blog]

Foto:

De inschrijving afgelopen zomer, de intake gesprekken en de bekendmaking kan ik mij nog goed herinneren. Ondertussen zijn we al twee maanden verder en zit de eerste periode van de Afvalrace er al weer op!

Wat heb ik toch veel leuke, nieuwe mensen leren kennen om mee te trainen en wat ben ik blij met Robbin als mijn trainer, die me elke week weer stimuleert en motiveert om me in te zetten en door te gaan.

Moeilijke momenten
In de eerste periode zijn er ook veel moeilijke momenten geweest. Deze moeilijke momenten staan vaak gelinkt aan het resultaat op de weegschaal. En dan vooral het resultaat wat tegen valt. Mijn omgeving geeft het regelmatig bij me aan: ‘laat die getallen op die weegschaal nou eens los en kijk eens naar hoe jij je voelt!’. Ik weet dat ze daar ook gelijk in hebben, maar toch ben ik er op gefocust en is het belangrijk voor me want alleen dan kan ik goed het resultaat meten.

Resultaten
Vanaf het moment dat ik gestart ben voel ik me goed en ik voel me steeds fitter. Ik sport sowieso 4 keer in de week en dat gaat me goed af. De trainingen gaan goed en ik kan elke week weer iets meer. Op dit moment lopen we met de hardloopgroep 5 kilometer en dat wil ik gaan doorzetten naar 10 kilometer. De aankomende weken heb ik een aantal runs gepland staan in Ulvenhout en Breda en het is leuk om daar enthousiast aan deel te kunnen nemen. Laatst heb ik met een vriendin de Light the Night run gedaan en hebben we 4,5 kilometer gelopen. Naast dat het sporten me goed af gaat en ik nu 5 kilometer kan hardlopen merk ik ook ander resultaat. Vanaf begin oktober ben ik nu 4 kilo kwijt en is mijn vetpercentage van boven de 37% is gedaald naar 33,9%. Ik ben er nog lang niet maar dit zijn mooie resultaten!

Bootcamp 19 januari
Ben je benieuwd wat voor trainingen ik elke week krijg en wil je wel eens een keertje mee doen? Geef je dan nu op!
Zaterdag 19 januari wordt er een bootcamp georganiseerd voor alle vrienden, familieleden, collega’s en alle mensen die het leuk vinden om een keertje mee te doen! De bootcamp zal plaatsvinden bij de Decathlon in Breda van 10.00-12.00 uur. Ook alle andere kandidaten en trainers zullen aanwezig zijn. We gaan er een sportieve ochtend van maken en hopelijk zal jij na deze ochtend net zo’n voldaan gevoel hebben als dat ik na elke training heb;).

Maartje wordt begeleid door Enforce Breda, je kunt Maartje ook bij ons volgen via Facebook en YouTube

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden