Het is weer tijd voor een nieuwe periode!

Foto:

In deze nieuwe periode ga ik eigenlijk door waar ik mee bezig was. Ik ga me volledig inzetten tijdens de trainingen en ik zal dagelijks goed met mijn voeding bezig zijn. Daarnaast ga ik in januari starten in een nieuwe hardloopgroep waarin we gaan trainen voor de 10 kilometer. Veel van de lopers waar ik nu mee loop zullen ook meegaan naar deze groep. Dus het is fijn om samen voor ons nieuwe doel te gaan trainen.

Feestdagen
In deze 2e periode vallen veel feestdagen, dit zijn voor veel mensen vaak lastige dagen qua eten. Maar tot nu toe zie ik er eigenlijk nog niet tegen op, ik ben vooral van plan om ‘normaal’ te doen, dus niet flink te gaan bunkeren. Genieten van het samen zijn familie en vrienden, dat is toch veel belangrijker dan al dat lekkere eten;).

Sporthorloge
De eerste 2 maanden zitten erop, maanden waarin ik veel gesport heb en alles gegeven heb tijdens de trainingen. Toch ben ik heel benieuwd wat ik dan eigenlijk precies aan calorieën verbrand heb tijdens zo’n training. En om daar achter te komen heb ik een sporthorloge gekocht. Aankomende zondag zal ik hem voor het eerst gaan gebruiken tijdens de Broekloop van 5 km in Ulvenhout. Ik ben benieuwd wat voor tijd ik ga neerzetten!

Lief zijn voor jezelf
Soms moet je lief zijn voor jezelf en een moment voor jezelf plannen. En dat heb ik vandaag gedaan! Ik heb een heerlijke ontspanningsmassage van 1,5 uur gehad. Naast dat het een hele fijne massage was, heb ik geprobeerd mijn gedachten ook eventjes ‘uit’ te zetten. Lastig maar toch prettig om te doen. Stiekem heb ik er tijdens de massage over nagedacht dat zo’n cadeautje voor jezelf op z’n tijd best leuk is!

Maartje wordt begeleid door Enforce Breda, je kunt Maartje ook bij ons volgen via Facebook en YouTube

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden