Op naar de feestdagen! [Afvalraceblog]

Foto:

De feestdagen komen eraan! De dagen van samen zijn en genieten van de mensen om je heen staan voor de deur.

Maar dit zijn ook de dagen om te gaan genieten van lekker eten en drinken. In mijn vorige blog vertelde ik dat ik er niet tegen op zag en dat ik vooral ‘normaal’ wil gaan doen. Ondertussen heb ik ontzettend veel zin in al het lekkere eten gekregen. Volgende week gaan jullie het van mij horen, heb ik bewuste keuzes gemaakt of ben ik helemaal losgegaan?

Kerstchallenge
Enforce heeft voor aanstaande maandagochtend een kerstchallenge gepland. Heerlijk om nog even goed te sporten voordat we de feestdagen in gaan. Ik kijk er naar uit om samen met alle andere sporters en trainers nog even te knallen!

Record
Afgelopen zondag heb ik samen met mijn broertje de Broekloop in Ulvenhout gelopen. 5 kilometer in de 33,30 minuten. Maar dit record heb ik afgelopen dinsdag alweer verbeterd naar 32,15 minuten.
Na deze afstand zijn we doorgelopen en hebben we in totaal 7,4 kilometer gelopen in 47,52 min. Elke week komen we dichter bij de 10 kilometer! Vanaf het nieuwe jaar zal ik gaan starten in de groep bij Rene en dat betekend dat afgelopen week helaas de laatste training van John was. John bedankt voor alle weken, het waren goede trainingen met fijne coaching!

Maartje wordt begeleid door Enforce Breda, je kunt Maartje ook bij ons volgen via Facebook en YouTube

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden