Hoe is het met de voeding gegaan tijdens de feestdagen?

Foto: Maartje Bouman

Natuurlijk heb ik anders en meer gegeten dan dat ik normaal doe. Maar daar kom je volgens mij ook niet onderuit met de feestdagen. Je eet bij anderen of gaat uit eten, dan kan je niet je eten afwegen en de dingen eten die je thuis eet op een normale dag.

Vind ik het erg? Nee, eigenlijk niet. De rest van de week eet ik gewoon weer normaal en ga ik weer bewust eten. Maar het allerbelangrijkste is dat ik genoten heb, ik heb genoten van het lekkere eten en de gezelligheid van vrienden en familie.

Wat heb ik gedaan met de feestdagen?
Zondag begonnen voor mij de feestdagen al met een heerlijk diner bij mijn oom en tante. Maandag heb ik met vrienden de dag doorgebracht in de met lichtjes versierde stad Antwerpen. 1e kerstdag heb ik met familie genoten van een uitgebreide lunch. 2e kerstdag heb ik een lekker chilldagje bij mijn moeder gehad en hebben we genoten van een vrije dag.

Ook heb ik getraind tijdens de feestdagen
Maandagochtend had Enforce een leuke kerstchallenge georganiseerd voor een grote groep sporters. Door middel van een spel hebben we een actieve ochtend gehad met allerlei sportoefeningen. Michael, Beau en Robbin, bedankt voor de leuke en sportieve ochtend!

Ook 2e kerstdag ben ik actief geweest. Samen met mijn nichtje, haar vriend en mijn oom stonden we om 9 uur klaar voor een spinning les. Een hele leuke maar zware les! Na een rondje krachttraining als afsluiter vertrokken we moe en voldaan richting huis voor een laatste kerstdagje.

Maartje wordt begeleid door Enforce Breda, je kunt Maartje ook bij ons volgen via Facebook en YouTube

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden