We gaan er weer tegenaan!

Foto:

Wat waren het heerlijke dagen, de feestdagen. Ik heb de kerstdagen doorgebracht met familie en vrienden. Na de kerstdagen heb ik gewerkt en ben ik vooral druk bezig geweest voor mijn studie, want de deadlines voor de projecten komen er weer aan. Druk, druk, druk dus!

Met oud en nieuw ben ik samen met een vriendin naar een huis-feestje geweest. Ook dat was weer een hele leuke avond tot in de late uurtjes met heerlijke drankjes, leuke muziek en hele gezellige sfeer.

Hoe is het nu?
Tussen oud en nieuw heb ik een verkeerd ritme aangehouden waardoor ik die week niet bewust met de voeding ben omgegaan. Ik heb vooral voor makkelijk en soms ongezond eten gekozen en dat is nu helaas ook te zien op de weegschaal.
Daarnaast heb ik er ook voor gekozen om niet zelf te gaan trainen, met het idee dat ik mijn lichaam ook even rust geef. Volgens mij heeft mijn lichaam daar ook maximaal van genoten, want wat was de eerste training weer zwaar zeg! Geen kracht, geen energie en geen zin, ik denk dat Robbin mij nog niet eerder zoveel heeft zien schelden en opgeven.

Wat is het plan?
Met Robbin heb ik eventjes kort gezeten over de plannen voor de aankomende tijd en we kwamen samen tot 1 plan; ‘oppakken waar ik mee bezig was’. Weer bewust met voeding bezig en deze weer invullen in de app, voldoende water drinken en 3 a 4 keer in de week gaan trainen. We gaan er weer tegenaan!

Maartje wordt begeleid door Enforce Breda, je kunt Maartje ook bij ons volgen via Facebook en YouTube

Reacties

Cookieinstellingen