Terug op het oude niveau

Foto:

Jeetje wat heb ik een spierpijn gehad! De eerste training na de feestdagen was ontzettend zwaar wat gepaard ging met veel spierpijn. Ondertussen ben ik weer een week verder en na een aantal trainingen zit ik weer op mijn oude niveau, dus dat is fijn!

Afgelopen dinsdag zijn we ook weer gestart met hardlopen en dit keer in een nieuwe groep met een nieuwe trainer. We zouden een rondje van 6,5 km gaan lopen, maar uiteindelijk hebben we 8,4 km gelopen met interval. Een mooi begin van een nieuwe reeks aan trainingen voor de 10 km!

Tips van de trainer
De tips die ik afgelopen maanden van Robbin gehad heb, richten zijn op het vinden een goede balans. Een balans in goede voeding maar op z’n tijd ook genieten, flink knallen tijdens de trainingen maar ook rust vinden, rust als in een goede nachtrust. Maar daarnaast ook rust en ontspanning vinden tussen de drukte van het dagelijks leven.

Doe jij binnenkort met ons mee?
Ben je benieuwd wat voor trainingen ik elke week krijg en wil je wel eens een keertje mee doen? Geef je dan nu op!
Zaterdag 19 januari wordt er een bootcamp georganiseerd voor alle vrienden, familieleden, collega’s en alle mensen die het leuk vinden om een keertje mee te doen! De bootcamp zal plaatsvinden bij de Decathlon in Breda van 10.00-12.00 uur.
Ook alle andere kandidaten en trainers zullen aanwezig zijn. We gaan er een sportieve ochtend van maken en hopelijk zal jij na deze ochtend net zo’n voldaan gevoel hebben als dat ik na elke training heb;).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden