Bewuste keuzes en prioriteiten stellen

Foto:

Wanneer je start met zoiets als de Afvalrace moet je voor jezelf een bewuste keuze maken, ‘ga ik er volledig voor of ga ik dit niet doen?’. Alleen wanneer je ergens volledig voor gaat kan je een doel bereiken. Stiekem kom ik er achter dat het niet elke dag lukt om er volledig voor te gaan, maar dat het dan wel belangrijk is om prioriteiten te stellen.

Afgelopen vrijdag ben ik naar de Vrienden van Amstel Live geweest in Ahoy. Van te voren was ik niet van plan om te drinken maar daar eenmaal aangekomen heb ik er toch voor gekozen om wat biertjes te drinken. Tuurlijk gaat er dan door mijn hoofd heen of het wel verstandig is om te doen. En nee, het is niet de meest verstandige keuze maar die dag heb ik in ieder geval getraind, heb ik 10.000 stappen gezet en heb ik een goede dag gehad qua voeding. Het is dus niet zo dat ik alle principes over boord gooi en dat alle remmen los gaan.

Voordat ik met de afvalrace startte had ik dat wel, dan at ik het liefst nog een vette hap voordat ik naar huis ging, at ik de volgende dag ongezond en makkelijk eten en startte ik altijd pas op maandag weer met afvallen. Die knop is gelukkig omgezet en start ik de volgende dag weer met een schone lei en houd ik me direct weer aan mijn prioriteiten.
Nog even terug naar vorige week
Bij deze wil ik nog even terug gaan naar vorige week zaterdag. Op die koude ochtend stond een hele groep lieve vrienden en familie klaar om mee te sporten tijdens de bootcamp van de Afvalrace. Wat was het leuk dat jullie er bij waren en mee gesport hebben! Ik heb er erg van genoten!

Maartje wordt begeleid door Enforce Breda, je kunt Maartje ook bij ons volgen via Facebook en YouTube

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0