Waar een wil is, is een weg!

Foto: Ekiz

Al een tijdje gaat het niet heel goed met mij. De slapeloze nachten breken me. Dat is ook een reden dat het met trainen minder goed gaat.

Of ik ben te moe waardoor ik een training niet af kan maken, of ik lig met hoofdpijn (soms migraine soms hoofdpijn door vermoeidheid) in bed. Afvallen wil dan ook niet opschieten. Erg frustrerend om iets zo graag te willen, maar dat het gewoon niet lukt. Wel blijf ik gemotiveerd en ik blijf willen/hopen. Waar een wil is, is een weg! Wanneer, dat weet ik niet. Misschien gaat dit me wel jaren kosten. Maar ik wil, ik zal, ik moet hoe dan ook mijn doel bereiken. Daarvoor heb ik nog 10 kilo te gaan.

Het eten van gezond voedsel is ook iets waar ik nog steeds mee worstel. Dat komt puur omdat ik heel veel dingen jammer genoeg niet lust. Vaak is het zo dat als iets vet en/of zoet is, dat ik het dan wel lekker vind. De meeste groenten bijvoorbeeld dus niet. Toch blijf ik (voor mij) nieuwe smaken proberen. Hoe lastig ik het ook vind. In deze blog wil ik graag een recept delen van een gezonde salade die ik gelukkig wel erg lekker vind en het iedereen kan aanraden.

Tonijnsalade

  • Een blikje tonijn (vaak neem ik zelf met olijfolie)
  • Ongeveer 1/3 ijsbergsla in dunne reepjes gesneden
  • 1 rode ui in dunne schijfjes
  • Een klein blikje crispy maïs van bonduelle
  • Citroen en zout naar smaak toevoegen
  • En hierbij heerlijke stokbrood (volkoren natuurlijk).

Zuleyha wordt begeleid door Enforce Breda, je kunt Zuleyha ook bij ons volgen via Facebook en YouTube

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden