Deelname kookworkshop en presentatie eindresultaten van De Afvalrace

Foto: De Afvalrace

In samenwerking met Kookstudio Breda wordt een speciale Healthy Food kookworkshop georganiseerd. En nu de derde en laatste fase van De Afvalrace ingegaan is, tellen we af naar het eindfeest hiervan, op vrijdagavond 5 april in Ulvenhout.

Kookworkshop: een veelzijdig avondje uit

In kleine groepjes bereid je een gerecht dat je nooit voor mogelijk hield. En je presenteert het trots aan de rest op dinsdag 19 februari, dinsdag 26 februari of donderdag 7 maart.

De sfeer is heel gemoedelijk, onder toeziend oog van een ervaren chef-kok, die garandeert dat alles heerlijk zal smaken. Tijdens het koken, klets je gezellig met je teamleden en pak je zelf een lekker drankje. Je hoeft niet van koken te houden om een hele mooie avond te beleven.

Is alles klaar, dan geniet je samen van een volwaardig, gezond, viergangendiner. En de afwas? Die laat je lekker staan.

Resultaten na 180 dagen afvalrace

Op vrijdag 5 april 2016 (vanaf 19.45) worden de afvalracers in het zonnetje gezet en worden de resultaten bekend gemaakt. 180 dagen hebben alle kandidaten van De Afvalrace samen met de trainers van Enforce keihard gewerkt om hun doel te bereiken. Dit wordt feestelijk afgesloten bij Jeugdland in Ulvenhout. Toegang is gratis, graag via dit formulier aanmelden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden