Denk in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden

Foto:

De afgelopen 2 weken heb ik het wat rustiger aan gedaan. Omdat ik het niet meer aankon heb ik even niet getraind en ik ben dagelijks op tijd naar bed gegaan om bij te tanken.

Ik merk en voel dat dit me zo goed heeft gedaan dat ik er gelukkig weer tegenaan kan. Ik heb weer energie en zie weer mogelijkheden. Mijn motto: “Denk in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden.” heeft me er doorheen geholpen. Ik blijf er niet meer in hangen dat ik tot nu toe te weinig resultaat heb geboekt. Ik kijk naar wat ik er aan kan doen dat ik vanaf nu wél resultaat ga behalen. Ik blijf er niet in hangen dat ik moe ben en niet heb kunnen slapen in de nacht, ik kijk naar de situatie en bedenk wat de mogelijkheden zijn om wel de nodige rust kan nemen. Dat zorgt ervoor dat ik weer gemotiveerd ben en weer het gevoel van vertrouwen terug krijg.

Deze week heb ik na 2 weken weer getraind. Wat mij erg blij heeft gemaakt is dat ik heb gemerkt dat mijn conditie (nog steeds) beter is dan toen ik aan de afvalrace begon. Dat geeft mij nog meer boost om door te gaan. Wel heb ik weer erg veel spierpijn in mijn armen, maar vooral ook in mijn bovenbenen. 10 minuten lang 17 squats per minuut was behoorlijk pittig. Dat voel ik nu nog. Gelukkig is het spierpijn, misschien klinkt het wel wat gek, maar het is toch een fijne pijn.

Deze week heeft Beau een voedingsschema gemaakt voor mij. Eén van de dingen die daarin staat is dat ik elke ochtend ontbijt met kwark met fruit en noten. Dit is voor mij wel zoeken, want ik blijf een moeilijke eter. Een combinatie die ik heel erg lekker vind is kwark met granaatappelpitten. Daarnaast (niet erin) ongebrande amandelnoten. Ik kijk er `s avonds al naar uit om dat in de ochtend te kunnen eten. Eindelijk iets gezonds wat ik echt lekker vind.

Zuleyha wordt begeleid door Enforce Breda, je kunt Maartje ook bij ons volgen via Facebook en YouTube

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden