Lieve woorden in de afvalrace blog

Foto:

Wat een lieve, lieve woorden van mijn omgeving. Vorige week was ik niet aan het woord maar heeft mijn omgeving een stukje geschreven. Dankjewel Jane, Bas en mama, ontzettend leuk om te lezen en het doet me erg goed!

Niet hardlopen
Sinds een paar weekjes heb ik tijdens het hardlopen pijn aan mijn heup, eigenlijk vanaf het moment dat ik de 10 kilometer gelopen heb. Eigenwijs als ik ben heb ik daarna wel gewoon hardgelopen maar al gauw kreeg ik toch weer last. Afgelopen week ben ik daarvoor dus ook naar de fysio gegaan en die gaf aan dat ik het toch echt even rustig aan moet doen omdat de pees van mijn heup overbelast is. Ik ga het dus een paar weekjes rustig aan doen maar daarna ga ik het zeker wel weer oppakken!

Weekendje weg
Twee weken geleden ben ik met mijn moeder een weekendje weg geweest, een weekendje Noord Holland. Ook tijdens dit weekend heb ik geprobeerd zo goed mogelijk bewust te eten en veel met beweging bezig te zijn. We hebben een flink stuk in het bos gelopen, uitgewaaid op het strand en daarnaast sportief bezig geweest door de klimduin in Schoorl meerdere keren op te rennen.

Carnaval
Het gaat er al weken over (maanden zelfs), carnaval! Het feest van het jaar komt er weer aan. Vanaf het moment dat ik meedoe aan De Afvalrace twijfel ik erover en dat doe ik eigenlijk nog steeds. Ga ik wel of blijf ik thuis? Daar blijf ik de aankomende dagen nog lekker over door twijfelen.

Finale avond
Het einde van De Afvalrace gaat steeds dichterbij komen en dat betekend dat de finaledag op 5 april ook steeds dichterbij komt! Willen jullie het eindresultaat van deze periode ook zien, dan kun je erbij zijn op vrijdag 5 april!

Maartje wordt begeleid door Enforce Breda, je kunt Maartje ook bij ons volgen via Facebook en YouTube

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden