Trainer Robbin: “Veel meer ontspanning en plezier te zien”

Foto:

Ook deze week zal ik niet aan het woord zijn, maar mijn trainer Robbin:

“Fase 2 voor Maartje is er naar mijn inzien een hele andere Maartje naar boven gekomen.

Waar zij in de eerste periode veel sportte, erg gemotiveerd was en waar ze met veel focus op kwam dagen,  wat overigens nog steeds het geval is, is er bij Maartje in haar zijn iets verandert. Met de start van het nieuwe jaar, is er veel meer ontspanning en plezier af te lezen bij haar. Haar drive is nog altijd aanwezig en haar focus nog steeds even sterk.

Zij wist de lat voor zichzelf niet hoog te leggen maar vrijwel onhaalbaar. Haar verwachtingen van zichzelf waren niet realistisch, waardoor het behaalde resultaat simpelweg niet goed genoeg was voor haar. Door hier eerlijk naar te durven kijken weet ze de lat naar een aantal keer goed springen te halen. Hierdoor werd ze minder hard en streng zijn voor zichzelf wat haar in het begin tegenwerkte en gelukkig is dit verandert.

Maartje is zoals gezegd gaan genieten en veel meer in het hier en nu aan het leven. Ze heeft plezier in wat ze doet, ze weet wat ze wilt en wat ervoor nodig is om dat te bereiken. Ze is hierdoor bijvoorbeeld minder bezig met de eindstreep maar is ze veel gerichter bezig met hoe ze de weg aflegt richting de eindstreep op 5 april. Om een zo sterk en krachtig mogelijk resultaat weg te zetten. Hierin wetende dat de eindstreep op 5 april tijdens de finale van de afvalrace een volgend startpunt gaat worden voor haar.

Maartje, zolang jij voor je ziet wat je wil en alles aangaat op de manier zo als je dat nu doet, dan je zal alles weten te bereiken!!!”

Maartje wordt begeleid door Enforce Breda, je kunt Maartje ook bij ons volgen via Facebook en YouTube

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden