Grijp nu de kans van je leven

Foto: De Afvalrace

Na een succesvol verlopen eerste editie in Dongen, komt De Afvalrace dit jaar op grootse wijze terug in maar liefst vijf Brabantse gemeenten: Breda, Oosterhout, Waalwijk, Heusden en Dongen. Vanaf nu kan er ingeschreven worden voor de tweede editie.

Heb jij last van overgewicht en ben je klaar met het zoeken naar excuses? Ben jij bereid te investeren in je gezondheid en daar 180 dagen hard voor te werken? Grijp dan nu je kans om gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Schrijf je in voor De Afvalrace Breda en wie weet ben jij één van de drie gelukkige Bredanaars die het programma volledig gratis mogen volgen. Uit alle aanmeldingen worden namelijk drie personen geselecteerd die kosteloos, samen met een personal trainer, de weg naar succes mogen volgen.

Ben jij er klaar voor?
Gedurende zes maanden word je begeleid door Fitness Centrum PrinsenbeekFitBody of EDJ Sports Entertrainment die jou op het gebied van sport en voeding voor 100% bijstaat. De drie uitverkoren kandidaten houden hun ervaringen tijdens De Afvalrace Breda bij in een blog, dat wekelijks verschijnt op Breda.Nieuws.nl. Op deze website kunnen alle belangstellenden de resultaten van je inspanningen en je ups en downs volgen waardoor je nog meer gemotiveerd bent om van jouw afvalrace een succes te maken. De drie kandidaten die kosteloos het traject mogen volgen worden geselecteerd uit alle aanmeldingen voor De Afvalrace Breda. Het selecteren van deze drie kandidaten gebeurt op basis van hun motivatie en doelstelling.

Durf jij de uitdaging aan?
Meld je dan aan voor 7 september aan via DeAfvalrace.nl. Alle aanmeldingen krijgen een intakegesprek van 20 minuten met één van de personal trainers. Wacht niet langer en zet vandaag de eerste stap naar jouw nieuwe leven!

Wat is de tijdlijn van De Afvalrace?

  • Inschrijven van 18 juli tot 7 september 2015
  • Rond 1 oktober bekendmaking deelnemers
  • 5 oktober start van De Afvalrace
  • Eind maart 2016 afsluiting van De Afvalrace

inschrijven voor de afvalrace 2015

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden