EDJ Sports Entertrainment stelt zich voor

Foto: Eric de Jong

Eric de Jong van EDJ Sports Entertrainment gaat vanaf oktober 1 persoon 6 maanden lang begeleiden. De kosten? Die zijn er niet, het is gratis!

In 2014 ontstond het eerste idee voor de Afvalrace tijdens een zomerborrel in Dongen. Maar liefst 40 aanmeldingen voor de Afvalrace waren het resultaat en o.a. Brenda, Lynn en Kris gingen vervolgens de strijd met zichzelf aan. Een periode waarin veel positieve samenwerkingen ontstonden, mooie successen werden bereikt en waar iedereen veel positieve energie van kreeg. In deze periode hebben we zelf ook veel geleerd en dit heeft er mede toe bijgedragen dat we weer klaar zijn voor een volgende stap.

In oktober 2015 start de nieuwe afvalrace. We willen laten zien dat het voor iedereen mogelijk is om een gezond en fit lichaam te krijgen. Toewijding, in jezelf geloven en doen wat nodig is zal absoluut zorgen voor succes. Dit betekent ook dat je keer op keer echt kunt genieten van de weg die je aflegt.

Wat ontstaan is in slechts een enkele Brabantse gemeente, gaat nu naar vijf Brabantse gemeenten. Samen met Breda Nieuws.nl en twee andere Bredase personal trainers/ sportscholen en andere nieuwe samenwerkingen, zijn we ook in de gemeente Breda met veel energie aan de slag gegaan. Op dit moment kan iedereen die wil deelnemen aan deze afvalrace zich hiervoor aanmelden via DeAfvalrace.nl. In de gemeente Breda ga ik ook 1 van de deelnemers GRATIS begeleiden met EDJ Sports. Sporten, voeding, maar ook gedragsverandering zullen hier centraal staan. Een combinatie van 1/1 trainen, groepstrainingen en online coaching zullen ervoor zorgen dat we het uiterste uit de deelnemers gaan halen.
Wie durft de uitdaging aan?

Eric de Jong
EDJ Sports Entertrainment
[email protected]
www.edj-sports.nl

EDJ sports Eric de Jong

Volg De Afvalrace Breda via website, Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden