Laatste kans voor inschrijving De Afvalrace

Foto: Pixabay publiek domein

Na een succesvol verlopen eerste editie in Dongen, komt De Afvalrace dit jaar op grootse wijze terug in maar liefst vijf Brabantse gemeenten: Breda, Dongen, Oosterhout, Waalwijk en Heusden. Tot en met zondag 6 september kan iedereen vanaf 10 jaar zich gratis inschrijven.

In totaal hebben in de vijf deelnemende gemeenten al honderden deelnemers zich ingeschreven (waaronder ruim 100 uit Breda e.o.), die de kans willen grijpen om gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Heb jij last van overgewicht en ben je klaar met het zoeken naar excuses? Ben jij bereid te investeren in je gezondheid en daar 180 dagen hard voor te werken? Schrijf je dan ook in voor De Afvalrace Breda en wie weet ben jij één van de gelukkigen die het programma volledig gratis mogen volgen. Uit alle aanmeldingen worden namelijk drie personen geselecteerd die kosteloos, samen met een personal trainer, de weg naar succes mogen volgen. Aanmelden kan tot en met komende zondag!

Ben jij er klaar voor?
Gedurende zes maanden word je begeleid door een personal trainer die jou op het gebied van sport en voeding voor 100% bijstaat. De drie uitverkoren kandidaten houden hun ervaringen tijdens De Afvalrace Breda bij in een dagboek (blog) dat wekelijks verschijnt op Breda.Nieuws.nl. Op deze website kunnen alle belangstellenden de resultaten van je inspanningen en je ups en downs volgen waardoor je nog meer gemotiveerd bent om van jouw afvalrace een succes te maken. De kandidaten die kosteloos het traject mogen volgen worden geselecteerd uit alle aanmeldingen voor De Afvalrace Breda. Het selecteren van deze 3 kandidaten gebeurt op basis van hun motivatie en doelstelling.

Durf jij die uitdaging aan?
Meld je dan vandaag aan via www.deafvalrace.nl. Wacht niet langer en zet vandaag de eerste stap naar jouw nieuwe leven!

Wat is de tijdlijn van De Afvalrace?

  • Inschrijven tot en met 6 september 2015
  • Rond 1 oktober bekendmaking deelnemers
  • 5 oktober start van De Afvalrace
  • Begin april 2016 afsluiting van De Afvalrace

Wie maken het mogelijk?

Fitness Centrum PrinsenbeekFitBodyEDJ Sports Entertrainment en andere sportieve partners.

inschrijven voor de afvalrace 2015

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden