Eerste deelnemer De Afvalrace Breda bekend!

Foto: Breda Nieuws

Blij verrast was Wendy toen Marissa de Jongh van Fitness Centrum Prinsenbeek op haar werk binnen kwam lopen met een bos bloemen. Direct applaus en felicitaties van haar collega’s volgden, terwijl Wendy zelf trillend op haar benen stond. Ze is een van de vier kandidaten die vanaf volgende week deelneemt aan De Afvalrace Breda. Een half jaar lang wordt ze gecoacht naar een fitter, gezonder en een nog gelukkiger leven.

Na de inschrijfperiode via deafvalrace.nl zijn de vele kandidaten uitgenodigd voor een intake. Uit de intake bleek direct de gedrevenheid van Wendy Huijbregts (25) om van haar afvalrace een succes te maken. Ze wil maar wat graag stralend in de trouwjurk van haar moeder voor het altaar staan. “Een maandag om nooit te vergeten”, vertelt ze in een reactie. “Een te gekke kans die ik met armen en benen aanpak. Zo blij en dankbaar!”

De Prinsenbeekse (her)kennen jullie wellicht van haar baan bij cafetaria ’t Steeke. Daarnaast werkt ze ook bij La Place in De Barones. Het komende half jaar zal ze hier bloggen over haar trainingen, voeding en de uitdagingen en verleidingen die ze tegenkomt.

Wendy wordt begeleid door Fitness Centrum Prinsenbeek en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden