Tweede deelnemer De Afvalrace Breda

Foto: Breda Nieuws

Een emotioneel ontvangst dinsdagavond op het moment dat Jill arriveerde van haar wekelijkse trainingsloop bij sportcentrum Jeugdland in Ulvenhout. Ze werd door haar vriend, familie en vrienden opgewacht om haar te verrassen. Haar vriend Bob maakte haar dolgelukkig met de bekendmaking dat zij gekozen is als tweede kandidaat. Nerveus had ze de afgelopen week Facebook in de gaten gehouden.

Jill Heestermans is een van de vier kandidaten die vanaf volgende week deelneemt aan De Afvalrace Breda. Voor een periode van zes maanden wordt ze gecoacht naar een energieker en gezonder leven. In een reactie zegt ze er aan toe te zijn om de strijd tegen de kilo’s definitief te gaan winnen. Hoewel krachttraining haar niet aanspreekt, ziet ze dat niet als struikelblok. De uitdaging zijn de weekenden waar gezelligheid vaak centraal staat, die vaak gepaard gaan met een wijntje, lekkere hapjes en lekker eten. Na van de schrik bekomen te zijn, werd er geproost op de uitverkiezing en vroegen de vrienden zich met een knipoog af of de tapasavond binnenkort nog wel doorgang kon vinden.

Het komende half jaar zal ze hier bloggen over haar ervaringen op het gebied van krachttraining, fitness voeding en de uitdagingen en verleidingen die ze tegenkomt.

Eric de Jong met Jill

Jill wordt begeleid door Eric de Jong (zie foto) van EDJ Sports en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen