Barbara zet door met pit

Hallo allemaal, zoals ik in mijn vorige blog ook al geschreven had, loop ik net een weekje achter op de andere deelnemers. Ik ben nu ruim een week begonnen aan de afvalrace.

Vorige week donderdag heb ik mijn eerste groepstraining gehad onder begeleiding van Jochen. Killing!! Ik was helemaal kapot. Ik had nog nooit zoveel spierpijn gehad denk ik, het viel dus best tegen want ik had wel enigszins verwacht dat mijn conditie iets beter zou zijn! Daarnaast heb ik afgelopen week drie keer de thuis-workout uitgevoerd. Die zijn ook echt pittig. Deze week op donderdag weer een groepstraining gehad en vrijdags mijn eerste personal training. Ik ben nu dus vijf keer in de week actief bezig.

Een hele andere week dan normaal

Een hele andere week dan ik eigenlijk gewend ben! Voor mijn gevoel was ik super goed bezig geweest en dat gaf de weegschaal thuis ook aan. Helaas zei de weegschaal op de sportschool iets anders, ik ben wel afgevallen hoor! Maar mijn verwachtingen zijn dan weer veel te hoog… Ik ben tenslotte pas een week bezig.

Dit bracht ook een flinke dip met zich mee.. Want ik ga op het moment niet alleen de strijd aan tegen de kilo’s, maar ook tegen het overspannen zijn. Dat brengt heel veel tegenstrijdige gevoelens met zich mee en dat valt me zwaar. Gelukkig heb ik veel lieve mensen om me heen die me steunen en met me meedenken.

Gewoon door!

Volgende week weer een nieuwe week en ik ga gewoon verder waar ik gebleven ben! De voeding is enorm wennen. Nu besef ik ook pas hoe makkelijk wij altijd waren, een frietje hier, een broodje shoarma daar.. Die momenten mogen wel! Maar niet zo vaak als ik deed. Jochen helpt me hier goed bij en heeft me weer de nodige tips gegeven voor aankomende week!

Barbara wordt begeleid door Jochen Kronenberg van Fit & Strong Coaching en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden