De weken vliegen voorbij!

Foto: Daniel de Laat

De eerste maand is alweer voorbij en het gaat allemaal zo ontzettend snel! Eerder schreef ik al in mijn blog dat ik in de flow zit. Die flow zorgt ervoor dat het allemaal heel goed gaat, maar de tijd vliegt hierdoor ook voorbij. De afgelopen 4 weken is er zoveel veranderd. Het voelt allemaal heel erg goed en ik heb energie voor 10. Zoals ze zeggen “time flies when you´re having fun”.

Mindere momenten

Vooral het sporten geeft me ontzettend veel energie. Elke training zie ik mezelf vooruit gaan. Mijn conditie wordt beter, ik train met zwaardere gewichten en ik houd de trainingen ondertussen veel beter vol. Natuurlijk heb ik ook mindere momenten. Dit heeft vooral met de voeding te maken. De weekenden zijn best zwaar. Natuurlijk gun ik mezelf ook weleens een “cheat momentje”. Maar 3 gangen etentjes, feestjes met veel alcohol en snackmomenten voor de televisie zitten er niet meer in. Sander leert me meer in balans te komen met mijn voeding. Wil ik in de avond lekker uit eten, dan moet ik het overdag wat rustiger aan doen. Sander wijst me erop dat ik zulke uitjes niet moet gaan ontwijken. Ik geef mijn eigen draai aan avondjes stappen, uit eten gaan en feestjes van vrienden. Een gezonde twist aan een avondje uit!

Grootste veranderingen

Van veel mensen krijg ik de vraag wat ik voor de deelname aan de afvalrace allemaal at. Een best confronterende vraag. Als ik terugkijk naar wat ik op een dag kon eten, schaam ik me daar heel erg voor. Ik dacht vaak niet na bij wat ik at en pakte waar ik zin in had. Nu ben ik daar veel bewuster mee bezig en ik maak hierdoor gezondere keuzes. Toch is voor mij de grootste verandering het sporten. Door de blessure aan mijn enkel durfde ik geen sport meer op te pakken. Van helemaal stilzitten naar 4 keer per week naar de sportschool. Ik loop elke keer met een grote glimlach uit de sportschool en het geeft me ontzettend veel energie. In mijn eerste blog gaf ik aan vooral weer happy met mezelf te willen zijn. Deze veranderingen maken me ontzettend happy!

Run2Day

Gisteren heb ik kennis gemaakt met de andere 3 deelnemers van de afvalrace in Breda. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en dat zorgde voor een goede klik. Het was ontzettend gezellig! Daniel, onze contactpersoon van Breda.nieuws.nl had nog een superleuke verrassing. Na even wandelen met elkaar door Breda, nam hij ons mee naar Run2Day. Daar kregen we alle 4 ontzettend mooie, nieuwe sportschoenen! Ik ben er heel erg blij mee en weet zeker dat ik nog meer kan knallen met het sporten. Heel erg bedankt Run2Day Breda!

Run2Day afvalrace schoenen

Ianthe wordt begeleid door Sander Hoogenboom van FitBody en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. Lees Ianthe haar blogs.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden