Stevig aangepakt na een weekendje weg

Hallotjes ! Daar ben ik weer. En ik zal maar gelijk heel eerlijk zijn. Het wordt steeds lastiger om iedere week een blog te schrijven. Ik ben bang dat ik in herhaling val met wat ik schrijf. Ook heb ik er steeds minder tijd voor omdat ik het sporten steeds leuker vind. En voor de mensen die mij echt kennen, hadden jullie dat OOIT gedacht ?

Ik ben afgelopen weekend een weekendje weggeweest met mijn vriend. Wat hebben we genoten. En tsja, eigenlijk iets te veel, dus dat was deze week heel hard werken. Vooral als je een weekendje weg bent is het lastig om op je voeding te letten. Maar weet je , ik heb een heerlijk weekend gehad. En door dit weekend weet ik wat ik de volgende keer anders moet doen. Heb na het weekend een dip gehad, omdat ik hoe leuk ik het ook had, het vervelend vond dat ik niet echt met mijn voeding bezig ben geweest. Gelukkig heeft Marissa mij weer goede moed ingepraat voor de training van maandagavond. Toen ik klaar was, voelde het alsof ik weer de hele wereld aan kon.

Extra tips en een goede peptalk

Omdat ik nu bijna iedere dag bij FitnessCentrum Prinsenbeek ben, zie ik veel sportieve mensen. We zijn er tenslotte allemaal om te sporten. Als ik binnen kom lopen is het al ‘Goedemorgen Wen! Hoe is het?’ Tijdens het sporten heb ik altijd leuke aanspraak is het niet van andere sporters dan wel van de andere instructeurs. Die komen met extra tips en een goede peptalk! Het is een te gek team! En dan ook nog eens de mogelijkheid hebben voor een sportmassage van Abby! Ik zeg dikke PRIMA.

Nieuwe uitdagingen

Wat ik persoonlijk erg fijn vind is de filmpjes die we maken van onze trainingen. Door de filmpjes terug te kijken en reacties van mensen te ontvangen krijg ik een motivatie waar je U tegen zegt. Ik merk al zo’n verschil met sporten met de eerste week en waar ik nu ben. De oefeningen gaan beter, de gewichten worden zwaarder en ik hou het veel langer vol. Mijn uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen is al zo’n verandering als ik naar week 1 kijk. Maar zwaar blijft het keer op keer. Iedere training daagt Marissa me uit om verder te gaan. En ook al doet het zeer en zeker de dag erna. No pain, no gain!

Wat ik echt super fijn vind is dat Marissa iedere oefening met mij meedoet. Ik sta daar niet alleen, maar samen met Marissa. Donderdagavond is de trainingsavond voor de hele groep van de afvalrace Prinsenbeek. We doen veel oefeningen als team ,en moedigen elkaar lekker aan. De komende week gaan we weer lekker veel sporten. Let’s do this!

Wendy wordt begeleid door Fitness Centrum Prinsenbeek en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden