Beloning voor 6 weken hard trainen?

En we zijn weer in week 6. Een speciale en spannende week. Zal ik het halen? Mijn eerste 10 KG er af? Mag ik dan eindelijk weer een keer sushi eten? Stiekem een beetje zenuwachtig. Bekijk hiervoor de video. Alsof dat nog niet genoeg is gaat Marissa deze week eens iets schrijven over mij. Als dat maar goed komt….. Het enige voordeel dat zij over mij gaat schrijven is dat ik ook over haar mag schrijven, ook al vind ik dat erg lastig.

Toen ik bij Marissa op gesprek kwam bij Fitness Centrum Prinsenbeek was ik stiekem een beetje zenuwachtig. Marissa is echt iemand waar ik tegenop keek , en dan staat ze ineens voor je. Ze vertelde me hoe alles zou gaan lopen en nam mijn maten en gewicht op. Ze vertelde dat je
sowieso mee kon doen met de Afvalrace , alleen dat de gene die zou winnen echt de personal trainingen zou krijgen (1 op 1). Ik heb er toen voor gekozen om mee te doen en heel hard te hopen dat ik zou winnen. En JAAA. Wat ben ik er nog steeds onwijs blij mee.

Groot verschil met week 1

Vanaf de eerste week krijg ik een super begeleiding van Marissa, die ondersteund wordt door de rest van het team van Fitness Centrum Prinsenbeek. Er gaat geen dag voorbij dat ik Marissa niet heb gesproken. Als ik bijvoorbeeld een zware training heb gehad, en ik word de volgende dag wakker zie ik op mijn telefoon al een berichtje: “En hoe gaat het met je?”

Als ik in de groepsapp van de Afvalrace Prinsenbeek vraag of ik nog iemand tegen ga komen bij de Fitness krijg ik gelijk een berichtje met daarin stap voor stap uitgelegd welke oefeningen ik moet doen. Als ik een keertje met mijn vriend wil gaan sporten legt ze mij of mijn vriend precies uit wat ik allemaal moet doen.

Als ik een personal training heb, train ik nooit alleen. Het is zo fijn dat Marissa naast, voor of achter me gaat staan en mee doet. Aftellen doet ze niet aan. We gaan door tot ik echt niet meer kan. En natuurlijk vind ik dat niet altijd even tof en werp ik een boze blik naar haar¬†toe. Ik hoop dat je snapt Marissa dat ik het echt niet meen. En tsja, er gaat natuurlijk wel eens iets mis. En dan is het samen lachen tussen die o zo zware oefeningen. En stiekem even mijn rustmomentje. De filmpjes die we samen maken haal ik heel veel kracht uit. Als ik het verschil zie met week 1 , dan kan ik haar nu al dankbaar zijn. Wat zit ik lekker in m’n vel, wat voel ik me fit en wat vind ik sporten leuk worden. Het komt er gewoon op neer dat ik SUPER blij ben met een personal trainster als Marissa. Ik had geen betere kunnen wensen.VOOR en NA foto De Afvalrace Breda

Bericht voor Marissa

Marissa, ik zeg het natuurlijk al vaker in blogs etcetera, maar wat ben ik blij met deze kans en met jou als personal trainster! Uit jouw enerigie en betrokkenheid haal ik zo onwijs veel kracht. Ik ga je nog niet bedanken! Maar ik wil je al wel alvast bedanken voor de pijn en de tranen die nog komen gaan.

Ik hou het (helaas) kort over je Marissa, want tot nu toe heb ik een top tijd met je. Niet alleen met de voeding en het sporten ondersteun je me. Tegen jou kan ik ook mijn verhaal kwijt als ik even niet lekker in mijn vel zit, EN wat ben ik daar SUPER blij mee!!!!

>> Lees het bericht van Marissa voor Wendy

Wendy wordt begeleid door Fitness Centrum Prinsenbeek en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden