Mooie resultaten voor Jill na 6 weken

“Jill melde zich op het allerlaatste moment voor De Afvalrace aan, dat weet ik nog goed. Twijfel, onzekerheid en angst hielden haar tegen, maar uiteindelijk durfde ze het aan zichzelf op te geven. Tijdens de intake vertelde ze nog niet helemaal haar verhaal, maar ze stuurde me een bijzondere mail waarin ze vertelde waarom ze dit ECHT wilde”, aldus Personal trainer Eric de Jong van EDJ Sports over Jill.

“Ik besloot de uitdaging met Jill aan te gaan, de knop moest om en ik wilde haar daar graag bij helpen. In de afgelopen weken zie ik Jill veranderen, in iemand die niet in zich zelf gelooft en dit weglacht met wat zelfspot, tot een vrouw die ziet dat ze het kan. Ze vindt krachttraining niet altijd leuk, maar weet dat dit noodzaak is en doet dit dus ook. Het geloof erin en de toewijding zorgen ervoor dat ze de resultaten boekt die ze graag wil. Ze wist altijd al wat ze wel en niet moest doen, maar nu doet ze het ook nog eens.”

Even goed laten vloeken

“De trainingen met Jill zijn erg gezellig en er wordt hard gewerkt. Mijn doel is in ieder geval om haar één keer per training in zichzelf te laten vloeken, dan weet ik dat ze er hard voor moet werken en dat is nodig voor het resultaat. Ook verbaast Jill me steeds meer tijdens het hardlopen, het tempo gaat zelfs flink omhoog en ze loopt steeds beter. Zou een tijd van vijf kilometer in 30 minuten er ooit inzitten? Ik geloof van wel, Jill! Ik ben als trainer erg blij met Jill en ervan overtuigd dat ze haar doel kan halen. De valkuilen blijven op de loer liggen, nu doorzetten Jill!”
Sportieve groet, Eric de Jong

Afvaller in de goede zin van het woord

Afvaller Jill nu over Personal Trainer Eric: “Afvaller uiteraard in de goede zin van het woord! Want dat is waar ik mee bezig ben! Begin april kwam ik in contact met Eric. Ik was het beu, baalde van mijn lichaam en wat al niet meer. Van die bank afkomen en bewegen. Op Facebook zag ik een reclamebericht voorbij komen van EDJ-Sports en ik besloot contact op te nemen. Omdat Eric van aanpakken weet, door gelijk aan de telefoon al door te pakken, was ik redelijk snel overtuigd om bij hem te beginnen met Run in Progress. Een hardloopprogramma voor beginners en gevorderden. Bij de eerste hardlooptraining hield ik het nog geen half voetbalveld vol, maar hij overtuigde mij ervan dat dit in de komende maanden helemaal goed zou komen.”

Wisselwerking

“Eric is een gedreven jongeman, 30 jaren jong, die een passie heeft voor sporten. Ik ken hem natuurlijk nog niet zo lang, maar hoe ik hem nu heb leren kennen is dat hij eerlijk en oprecht is naar mensen, maar dit ook van hen terug verwacht. Als je ergens voor wilt gaan moet dit ook voor de volle 100 procent, want anders heeft het totaal geen zin. Dan kun je met hem willen trainen, maar zul je je doel nooit bereiken. Maar als je ervoor gaat, dan zal hij er ook alles aan doen om samen met jou het doel te bereiken. Doordat hij je vertrouwen geeft ga je jezelf geloven en kun je veel meer dan je zelf denkt.”

Trainingen superfijn en afwisselend

“Ondanks dat ik hem zeker iedere training al een keer “vervloekt” heb, vind ik het superfijn om samen met hem te trainen. Zijn trainingen zijn afwisselend. Hij komt iedere week weer met een ander zwaar attribuut waar ik mee aan de slag moet (en waar ik de volgende dag spierpijn van heb). Daardoor zijn de trainingen ook nooit saai. Wel iedere week heel zwaar. Maar nadien heb ik altijd een goed gevoel, want ik heb het toch maar weer gedaan! Heel blij ben ik met het vertrouwen wat Eric in mij heeft en heeft gegeven door voor mij te kiezen in deze afvalrace. Ik zal nog vaak op hem schelden en er zullen nog menig tranen rollen (maar hij heeft al in de gaten dat dat bij mij niet zo heel moeilijk is…) maar dat is denk ik alleen maar heel goed om gemotiveerd te blijven. Als het makkelijk zou zijn dan zou er tenslotte bij niemand overgewicht zijn!”

slam bal van 8 kilo

Eerste officiële weegmoment

Dat brengt mij nu wel op het eerste officiële weegmoment!! De eerste zes weken zijn voorbij en ik mag jullie nu bekend maken wat het resultaat is van deze periode. Op vijf oktober begon ik op een gewicht van 96,2 kilo. Nu, 40 dagen later staat de weegschaal op 88,7 kilo! zeven en een halve kilo eraf!! Het streven was 1,2 kilo per week en dat heb ik dus gehaald. Ook niet onbelangrijk vind ik zelf, is dat mijn buikomvang met elf centimeter is verminderd!! Mooie resultaten dus.

Videoboodschap met verrassing

Omdat jullie volgers, mij ook zeker iedere keer weer motiveren zou ik het heel leuk vinden, als jullie ingaan op mijn videoboodschap. Daarin heb ik een kleine verrassing. Dus als jullie zin en tijd hebben zien we graag jullie e-mailtje tegemoet! (in[email protected]) Hopelijk tot aanstaande vrijdag 20 november op Jeugdland!!
Groetjes, Jill

Jill wordt begeleid door Eric de Jong van EDJ Sports en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. Lees Jill haar blogs.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden