Barbara blij met Jochen en met haar resultaat

Hallo allemaal, de eerste zes weken van de afvalrace zijn voorbij! Omdat ik twee weken later ben gestart zijn er dat voor mij vier. Het waren vier zware, actieve maar vooral leerzame weken! In dit blog laat ik jullie weten hoe ik tot nu toe de samenwerking met mijn personal trainer Jochen Kronenberg ervaar.

Sommigen van jullie zullen wel benieuwd zijn hoeveel kilo ik inmiddels kwijt ben. Daar later meer over. Eerst wil ik jullie mijn ervaring over Jochen delen.

‘Jochen is meer dan een personal trainer’

Daar stond ie dan, op een doodnormale doordeweekse middag samen met Daniel van Bredanieuws. Ik was in shock! Er stond een ‘goodlooking’ guy (Jochen) voor mijn deur met een grote bos bloemen en een grote kaart waarop stond dat ik een van de gelukkige winnaars ben. Ik mocht deelnemen aan de Afvalrace. Ik had echt wel even een paar dagen nodig om bij te komen. Ik dacht: “Wat shit..overkomt mij dit nu echt?  Eric had toch echt gezegt dat ik het niet was geworden?”. Voor Jochen bleek dit trouwens ook een enorme verrassing te zijn.

De eerste dagen werd ik overladen met berichtjes. Zo zo jij hebt een leuke personal trainer! Ja ja, dat wist ik zelf ook wel. Maar zou hij mij ook echt kunnen helpen om mijn doelen te bereiken?  Nou… Dat kan hij zeker weten!

Jochen is ontzettend professioneel in zijn werk en motiveert zijn klanten naar een gezonder en fitter leven. Hij neemt zijn werk zeer serieus en daarom zijn de trainingen vast ook loodzwaar! Ik had stiekem niet verwacht dat Jochen, behalve dat hij een super goede personal trainer is, ook een luisterend oor biedt aan zijn deelnemers. Hij appt me vaak genoeg hoe het met me is, of hij me kan helpen omtrent mijn voeding en met mijn oefeningen. Heel fijn! En ik kijk uit naar de rest van mijn deelname in de afvalrace onder begeleiding van Jochen.

Jochen over Barbara

Een week nadat ik was gestart met Joyce, de andere winnaar van de Afvalrace,  werd mij gevraagd of ik nog iemand wilde trainen. Voor mij was dit een verrassing en daarom ook even schakelen… Na rustig nagedacht te hebben, besloot ik het het te doen! Ik kreeg te horen dat ik Barbara moest gaan verrassen. Die wist namelijk nog van niks. Dus een afspraak gemaakt en richting Breda. Een week nadat de afvalrace al was begonnen. Toen Barbara uiteindelijk de deur opendeed, wist ze even niet wat ze moest zeggen. Zeker omdat de rest al was begonnen, had ze het niet meer verwacht. Aan het einde van die week gingen we van start.

Barbara wordt volledig door mij begeleid. En de eerste training was erg confronterend. Niet zo zeer de training, maar alles wat er gebeurd in haar leven. Met de Afvalrace wil ze weer de goede weg inslaan. En ik ben ervan overtuigd dat het haar gaat lukken om haar leven als moeder op de rit te krijgen.

Tijdens de eerste meeting viel het haar erg tegen. Ze snapte er niks van. “Ik doe zo mijn best.” Ik vertelde haar door te gaan op de manier zoals ze nu bezig was. Met de tips die ze van mij kreeg, moest het goed komen. En het kwam goed. De resultaten die we deze week haalden zijn super. Ze ligt op schema zeker weten.Qua voeding vindt ze het soms nog moeilijk om haar weg te vinden vooral het avondeten. Door met de andere deelnemers hun ideeën te delen, wordt ook dit steeds makkelijker.

Barbara, ga zo door! Je bent op de goede weg. Zie de Afvalrace als een mooie weg om jou leven op orde te krijgen. Ik ben er van overtuigd dat het je gaat lukken. Waar een wil is een weg!

De cijfertjes

Dit is dus echt wel een minder leuk puntje aan de Afvalrace.

  • Mijn start gewicht  was 78.1 kilo
  • Na 4 weken is mijn gewicht nu 74.2 kilo

Ik ben nu ondertussen dus vier kilo kwijt! Volgens het schema van de Afvalrace zou ik 0.4 kilogram moeten afvallen per week. En zou ik aan het einde van deze Afvalrace 10.4 kilo zijn afgevallen.

We gaan ervoor!
Barbara wordt begeleid door Jochen Kronenberg van Fit & Strong Coaching en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden