Barbara zit op de helft!

Foto: Barbara Taal

Hallo allemaal,  daar ben ik weer! Voor de afvalrace is het week 7. Ik heb net mijn vijfde week afgerond. Weer een pittige week met zware trainingen, maar dat moet ook wel want anders kom ik nooit bij mijn doel! En ik zit al op de helft qua kilo’s!

Ik sta er toch iedere keer wel versteld van wat voor oefeningen Jochen nu weer voor mij heeft verzonnen. Ze worden ook steeds zwaarder. Ik ben ontzettend benieuwd naar de feestdagen. Voorheen keek ik echt NERGENS naar. Zou ik nu gezond de feestdagen door kunnen komen? Ook hiervoor heeft Jochen tips en ga ik proberen daar de goede balans in te vinden.

Twee weken een andere trainer

Volgende week kom ik toch wel voor een uitdaging te staan, want Jochen word geopereerd aan zijn knie. Dit betekent voor mij sowieso een week of twee een andere trainer en er komt meer op mezelf aan. Daar bereid ik me nu op voor, want ooit zal ik het zonder personal trainer moeten kunnen doen.

Barbara op de weegschaalEindelijk 5 kilo er af!

Het mooiste succes is dat ik eindelijk die 5 kilo heb behaald! Heel fijn. Dat zou namelijk betekenen dat ik zo goed als op de helft zit! Gaat dit zo door? Of zal het de aankomende weken toch wat meer tegenvallen? Ik merk aan mezelf vooruitgang. Ik word fitter waardoor ik ook weer meer kan hebben. Het afbouwen gaat nu goed en ik zie dat mijn gezin het ook merkt dat mama weer iets meer in balans komt. Want daar doe ik het tenslotte voor!

Tot volgende week!  Groetjes aan alle volgers.

Barbara wordt begeleid door Jochen Kronenberg van Fit & Strong Coaching en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. Lees Barbara haar blogs.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden