Een kleine tegenslag, maar ik ga ervoor

Foto: Wendy Huijbregts

Week nummer 8. Een week met een kleine tegenslag. Mensen die mij via Facebook volgen hebben gezien dat ik deze week ben aangekomen. Ik ben daardoor echt in een dipje beland. En natuurlijk blijf ik niet afvallen en krijg ik meer spieren. Toch is dat getalletje op die weegschaal niet leuk om te zien.

Gelukkig de volgende dag met Marissa sushi gaan eten omdat ik mijn doel bereikt had. Dat was een geweldig cadeau van Fitness Centrum Prinsenbeek. En het was HEERLIJK. Lang geleden dat ik zo heb genoten van de sushi, en tsja een wijntje. Even de Afvalrace voor een avondje vergeten.

Waar haal ik mijn inspiratie uit?

Ik krijg ook weleens de vraag wie nou echt mijn voorbeeld is en waar ik mijn inspiratie uit haal. Omdat ik me op dit moment erg richt op het afvallen en om een mooi figuur te krijgen vind ik dat een lastige vraag. Ik heb voor ik dit ging schrijven mezelf wat vragen gesteld. Wie motiveert me? Waar haal ik kracht uit? Tegen wie kijk ik op? enz… Maar bij iedere vraag kwam er eigenlijk maar 1 persoon na boven. Zij is mijn voorbeeld, mijn inspiratie en uit haar haal ik onwijs veel kracht. Ik kan met haar lachen en kan bij haar huilen. Ze staat voor me, achter me en naast me. Het allerfijnste van alles is dat ze altijd voor me klaar staat deze periode. Tsja, dan kan het toch niet moeilijk zijn he? Mijn voorbeeld op dit moment is Marissa! Altijd zo positief , vol kracht en motivatie.

avondje uit met Marissa
Wendy en Marissa

Natuurlijk ga ik in dit halfjaar niet zo’n lichaam als Marissa krijgen. Maar ik hoop dat ik vooral haar positiviteit en kracht ga krijgen. Ik wil niet te slijmerig overkomen haha, en ik zeg dit ook echt niet zodat ik morgen eindelijk weer eens een training heb waar ik niet word afgemat. Het is gewoon zo en kan er niets anders van maken. En Marissa, natuurlijk weet ik dat je dit leest. Ik ga je echt nog niet bedanken. Dat komt 9 april wel haha.

Ik hoop op een betere week en hoop weer wat kwijt te raken. Ik blijf gewoon lekker iedere dag sporten. En ik ga deze week nog eens strenger naar mijn voeding kijken. Ach, ik moet ook gewoon niet hopen. Ik ga er gewoon voor. Ik ga weer afvallen. Gaat het me lukken? Ik zal het jullie volgende week vertellen.

Tot volgende week !

Wendy wordt begeleid door Fitness Centrum Prinsenbeek en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. Lees al haar blogs.

De Afvalrace Breda BOOTCAMP

Wil je samen met Wendy en de andere deelnemers aan De Afvalrace Breda meedoen aan een bootcamp? Meld je dan aan voor de GRATIS bootcamp op zaterdagochtend 19 december via de website en laat het weten via Facebook.

De Afvalrace Breda bootcamp

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden