De 6 op de weegschaal komt dichterbij!

Foto: Barbara Taal

Hallo lieve volgers! Dit word blog nummer 8 alweer. Dat betekend voor mij nu zes weken deelname aan de afvalrace. Deze week verliep met ups en downs, maar dat maakte de weegschaal niks uit. Ik ben toch weer 1,3 kilo kwijt.

Mijn zoontje was ziek waardoor hij amper sliep en je kunt je misschien wel voorstellen dat ik na een paar slapeloze nachten ook helemaal gebroken was. Vandaar deze week wat minder gesport, maar ik ben wel afgevallen!

Gezin is grootste inspiratiebron

We hebben de vraag gekregen welk persoon of personen ons inspireert. En ook waar ik mijn kracht uithaal, wie me motiveert en tegen wie ik op kijk. Daar heb ik eigenlijk verschillende antwoorden op. Allereerst zijn mijn grootste inspiraties natuurlijk mijn man en zoontje. Want voor hun doe ik het tenslotte! ( en ook wel voor mezelf hoor.)

Hoe meer IK in balans kom, hoe meer mijn gezin weer in balans komt. Beetje bij beetje gaat het beter! Ik ben er nog niet, maar het gaat de goede kant op!

Op naar de zes kilo

Degene die mij het meest motiveert en waar ik op dit moment de kracht uit haal is dan toch echt wel mijn personal trainer Jochen. Of ik nou wel ben afgevallen of niet. Als ik me goed voel, maar ook als ik het even wat minder gaat. Altijd weet hij me weer te motiveren om toch die loodzware trainingen af te maken, en geloof me, die zijn echt loodzwaar.

Je kunt het trouwens zelf ervaren op 19 december! Dan word er een bootcamp gegeven en kan je eens meemaken wat wij dus wekelijks moeten doen. Maar even terug naar Jochen. Ik ga je toch alvast bedanken Jochen. Voor je motivatie en steun. Ik ben er nog niet. Maar de 6 op de weegschaal komt steeds dichterbij en dat was zonder jou echt nooit gelukt!

Jaloers op Chantal Janzen

Is er iemand waar ik tegenop kijk? Als ik dan toch zou moeten kiezen ben ik strontjaloers op Chantal Janzen. Echt zo’n alleskunner! Een mooie vrouw, gezonde levenstijl, sportief, een keidrukke werkende moeder en ze ‘lijkt’ alles onder controle te hebben. Dat zou ik ook best willen,

Als laatste wil ik toch nog wel even mijn ouders, zusje, schoonfamilie, vriendinnen en collega’s bedanken voor JULLIE motivatie.. Door de complimenten en lieve woorden van jullie krijg ik iedere keer weer meer kracht om door te zetten.

Tot de volgende keer! X Barbara

Barbara wordt begeleid door Jochen Kronenberg van Fit & Strong Coaching en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. Lees Barbara haar blogs.

De Afvalrace Breda BOOTCAMP

Wil je samen met Barbara en de andere deelnemers aan De Afvalrace Breda meedoen aan een bootcamp? Meld je dan aan voor de GRATIS bootcamp op zaterdagochtend 19 december via de website en laat het weten via Facebook.

De Afvalrace Breda bootcamp

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden