Tesla op bezoek bij BNI DonkA

Foto: CC0/Public Domain

Zo’n 80  gasten kwamen donderdagochtend in alle vroegte naar  een bijzondere netwerkbijeenkomst van het BNI chapter DonkA. Deze groep van zo’n 20 lokale en regionale ondernemers komt elke week op donderdagochtend om 7.00 uur, onder de vlag van het wereldwijde Business Network International, bij elkaar. In verband met het speciale karakter was de reguliere locatie Brasserie Winkk eenmalig gewijzigd naar de sfeervolle ambiance van de Oude Kerk. Op deze locatie werd het met het grote aantal aanwezige gasten en een presentatie van het bedrijf Tesla een bijzondere bijeenkomst.

De aanwezige ondernemers kregen allen de gelegenheid om in een pitch hun bedrijfsactiviteiten onder de aandacht te brengen van de overige gasten. Ook was er ruimte voor het stellen van zoekvragen om zo gebruik te kunnen maken van elkaars netewerken. Het bedrijf Tesla presenteerde haar visie met betrekking tot het creëren van een duurzame wereld met daarin niet alleen aandacht voor de auto’s die het merk produceert maar ook de gedachte die er achter zit en de overige activiteiten van het bedrijf op het gebied van duurzame energie en technologie.

Buiten de Oude Kerk stonden voor de nieuwsgierig geworden ondernemers een Tesla Model S en een Model X klaar om bekeken te worden. Natuurlijk werd van deze gelegenheid uitvoerig gebruik gemaakt. DonkA voorzitter Cas Timisela kijkt terug op een geslaagde bijeenkomst. “Er hebben weer vele ondernemers kennis kunnen maken met BNI in het algemeen en ons chapter DonkA in het bijzonder. Wellicht dat er ondernemers getriggerd zijn om zich aan te sluiten bij ons netwerk. De praktijk leert dat dat voor alle partijen altijd een erg positief effect kan hebben.”

Steeds meer ondernemers ontdekken de professionele netwerkorganisatie BNI en haar voordelen. De organisatie kent dan ook een enorme groei met dus onder meer het BNI-chapter DonkA in Dongen. De BNI organisatie bestaat inmiddels al weer ruim dertig jaar en kent wereldwijd duizenden chapters waarvan de leden allemaal volgens dezelfde strakke agenda wekelijks bij elkaar komen en elkaar aanbevelingen geven.

Altijd op de hoogte van het laatste columns en Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden