Eerste heipaal de Bree de grond in

Foto: Maver Holding

De eerste heipaal van de Bree, het nieuwe leisure- en evenementencomplex te Breda is erin gegaan.

Het laatste stukje van het 44 hectare grote gebied genaamd Breepark gaat nu afgerond worden. Breepark bestaat uit een Outdoor evenemententerrein voor ca. 55.000 bezoekers, sportwinkel Decathlon, natuurgebied, McDonald’s, de in augustus te openen bioscoop Kinepolis en het Evenementencomplex welke nu in aanbouw is.

De Bree zal bestaan uit een hal van 8.300 M2 geschikt voor max. 12.500 bezoekers, diverse congres- vergaderzalen, een 3.300 M2 groot Kids Palace, Bowling, lasergame & escaperooms en diverse horeca; Happy Italy, Restaurant Vandaag, Pannenkoekenrestaurant en een Grandcafé.

De programmering van de locatie zal gericht zijn op een breed publiek, zowel lokaal- als internationaal, klein- en grootschalige events en binnen diverse sectoren en interesses. De eerste beurs, Trouwbeurs, staat in februari ’17. Daarnaast staan er al dance events, Needle Art tattoo conventie, Holiday on Ice show en nog veel meer geprogrammeerd voor zowel het Indoor- als het Outdoorseizoen van 2017.

Anneke Stins, exploitant de Bree; ‘we zijn al jaren met deze droom bezig en blij dat nu dan de bouw van onze eigen locatie is gestart. Zo kunnen wij ons gaan focussen op het juiste aanbod en programmering van events’.

In totaal moeten 1.300 palen het pand gaan dragen. De eerste paal is door de Bredase Kunstenaar, Toshy Art, gepimpt. Onder toeziend oog van diverse partners & founders, welke zelf hun eigen heipaal mochten schilderen, verzorgde Henry Martens het heien van de eerste paal.

Meer over het Breepark

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen