Weekagenda van de Mezz vanaf 29 juni

Foto: Asja Vossen

Voordat het de beurt is aan LAKSHMI zorgt Mark van Reusel aanstaande donderdag 2 juli voor een eindconcert op hoog niveau.

De drummer van MacSwordfish sluit hij zijn opleiding bij Nieuwe Veste met het hoogst haalbare af. Namelijk het D-bijzonder examen. Dat mag Mark van Reusel samen met zijn bands doen in de Kleine Zaal.

Donderdag 2 juli – Rock Station in Concert – Drumexamen Mark van Reusel – ism Nieuwe Veste. Kleine Zaal open 20.00 uur / aanvang 20.30 uur / toegang gratis

Zo 05-07 LAKSHMI – Terrasconcert
Hiphopbeats, zweverige zanglijnen, verdwaalde sounds, donkere violen en piano’s. De muziek lijkt zowaar een driehoeksverhouding tussen Lorde, Lana del Rey en M.I.A, maar in werkelijkheid hoor je Nederlandse singer-songwriter LAKSHMI. Haar teksten vertellen je over liefde en sigaretten, nachtelijke avonturen, kunsten en dansen.

Lakshmi studeerde af aan de Herman Brood Academie en werd dit jaar gevraagd om mee te doen aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Live bestaat LAKSHMI uit Lakshmi, Sonya en Chayenne. Met z’n drieën stonden ze in de finale van de Grote Prijs van Nederland.

Terrasconcerten
Terrasconcerten bij Mezz: Ze zijn er weer! Elke zondagmiddag gedurende de zomermaanden: een optreden op het terras van Mezz. Een jaarlijks terugkerende reeks concerten om zowel te kunnen genieten van akoestische muziek als van de zomerzon. Dit jaar weer een mooi rijtje met acts uit alle hoeken van Nederland en Belgie en een aantal nieuwe aanwinsten voor het Mezz programma.

Terras open 15.00 uur / aanvang 16.30 uur / toegang gratis

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden