Weekagenda van de Mezz vanaf 6 juli

Foto: Asja Vossen

Op zaterdag 11 juli komt de Herman Brood Academie langs in de Mezz. Zondag 12 juli is het weer tijd voor een terrasconcert. Dit maal met Faces on TV.

ZA 11-07 Herman Brood Academie On Tour

De Herman Brood Academie gaat weer met acts van de opleiding on tour langs verschillende podia in Nederland. Bands als Mister and Mississippi, John Coffey, Birth of Joy en Taymir hebben hun roots op de Utrechtse opleiding liggen. Deze acts zijn allemaal uitgegroeid tot bekende namen in de muziekindustrie.

Vorige edities deden er bands mee die steeds bekender zijn geworden onder het grote publiek: Rondé (DWDD, Noorderslag 2015), Emil Landman (3FM, ESNS), Project Bongo (Popronde, ESNS) en The Brahms (De Grote Prijs Van Nederland).

Kleine zaal open 20.00 uur / aanvang 20.30 uur / toegang gratis

 

ZO 12-07 Faces on TV (BE) – terrasconcert

Flink wat prettig gestoorde gekkigheid en avontuurlijke, donkere geluiden zorgen voor sexy songs. De muziek zit vol contradicties en toch klopt het plaatje helemaal waarmee het Gentse Faces On TV scoort. Frontman en liedjessmid Jasper Maekelberg werkte eerder al als engineer/producer voor acts als Gabriel Rios, Mintzkov en Nordmann.

Met Faces On TV heeft hij zijn muzikale identiteit gevonden in puntgave, gestileerde, groovy songs in de lijn van Beck, Eels en Pavement. Faces On TV stond met het nummer Run Against The Stream maar liefst 7 weken op rij in de playlist van Select op Studio Brussel. Op dit ogenblik wordt in sneltreinvaart verder gewerkt aan de debuutplaat van de band, die binnenkort wordt uitgebracht met steun van WasteMyRecords.

Terrasconcerten
Terrasconcerten bij Mezz: Ze zijn er weer! Elke zondagmiddag gedurende de zomermaanden: een optreden op het terras van Mezz. Een jaarlijks terugkerende reeks concerten om zowel te kunnen genieten van akoestische muziek als van de zomerzon. Dit jaar weer een mooi rijtje met acts uit alle hoeken van Nederland en een aantal nieuwe aanwinsten voor het Mezz programma.

Terras open 15.00 uur / aanvang 16.30 uur / toegang gratis

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden