7 weken Palm Parkies in Valkenberg

Foto: Palm Parkies

Tijdens een perspresentatie werd het programma bekendgemaakt voor een nieuwe editie van Palm Parkies in Breda.

Dit jaar mag Van Dik Hout (lees het sfeerverslag) het spits afbijten, gevolgd door Crystal & Runnin Wild (21/7), Level Six (28/7), Radio Negra (4/8), Royal Beat (11/8) en Wipneus & Pim (18/8). SoulXtreme sluit het seizoen af op 25 augustus.

Kom in de stemming met onderstaand filmpjes.

SoulXtreme

Ze zijn helemaal op elkaar ingespeeld en dit heeft als resultaat dat ze naast de bekende nummers van onder andere Stevie Wonder en Aretha Frankling en Chiq, ook best een stukje kunnen improviseren. Hun motto: plezier en goede muziek samenbrengen, heeft hen gemaakt tot de fantastische soulband die ze nu zijn. Dat wordt op PALM PARKIES genieten van een toffe sfeer en vette soul.

Wipneus & Pim

Een duo dat lijkt weggelopen te zijn uit een kinderboek. Toch zijn dit twee vrolijke deejays voor wie het altijd feest is. Positieve energie opwekken via hits die voor altijd zijn, daar is het Wipneus & Pim om te doen. Het duo lanceert daarbij danswedstrijden tussen jongens en meisjes of gooit prijzen te grabbel. Alsof je op een ouderwets trouwfeest bent terechtgekomen. Hoewel ouderwets… Hits van The Black Eyed Peas of Robin Thicke volgen gewoon vlak achter een klassieker van Guus Meeuwis.

Trailer Palm Parkies

Royal Beat

Royal Beat noemt zichzelf de ultieme live sensatie van Nederland. Als geen ander weten ze het dansgehalte van een DJ te combineren met het spektakel van een live-band. Met verrassende medleys en altijd een 1 op 1 benadering van het origineel. Het publiek wordt getrakteerd op een wervelende show met ongekende energie. Verwacht hierbij alle grote dance knallers maar bijvoorbeeld ook de vetste stadionrock.

Crystal & Runnin Wild

Van Dik Hout

Breda Nieuws doet de komende weken verslag van de Valkenbergconcerten. Heb je foto’s die je wilt delen, dan houden wij ons aanbevolen via Twitter @BredaNieuwsNL of mail: [email protected]

Palm Parkies Breda – Park Valkenberg – J.F. Kennedylaan – elke dinsdag van 14 juli tot en met 25 augustus – optredens van 20.00 uur tot 22.30 uur. Gratis toegang.

Reacties

Cookieinstellingen