Extra shows Hans Klok in Chassé

Foto: House of Horror tour

Hans Klok komt eind november terug naar het Chassé Theater in Breda. Er zijn nog kaarten hiervoor te koop!

De afgelopen decemberdagen zijn glorieus verlopen voor Hans Klok in het Chassé Theater. Met zijn Spooky Christmas show (de Kersteditie van de House of Horror tour) trok hij meer dan 12.000 bezoekers naar het Chassé Theater te Breda. Zij waardeerden zijn voorstelling bovenal met 4,7 uit 5 sterren. Door de pers in de top 3 genoemd van beste theatervoorstellingen van 2016 Van dinsdag 21 tot en met zondag 26 november is hij te zien.

House of Horror

Het spookt in het theater: grote Illusionisten uit het verleden zijn op zoek naar Hans Klok. Zij dulden hem niet in hun magische cirkel en willen alleenheerser blijven in hun ondoorgrondelijke rijk van geheimen. In diverse illusie-acts is te zien hoe een onverschrokken Hans Klok, gesteund door zijn mysterieuze bruiden, dansers en internationaal bekroonde circusartiesten, de strijd met ze aangaat. In deze grootschalige en griezelige theatershow laat hij een totaal nieuwe kant van zichzelf zien. Met revolutionaire projecties en speciale effecten zuigt Klok de bezoekers mee in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt!

Lovende publieksreacties

De ruim 12.000 bezoekers in december waren lovend over Hans Klok. “Geweldig mooi en goed in elkaar gezette show”, “In één woord fantastisch”, “Adembenemend. Je gelooft je eigen ogen niet. Petje af voor Hans Klok. Volgend jaar kom ik weer!”. Ook de pers is lovend. House of Horror staat o.a. op de 3 e plaats in de AD verkiezing ‘Beste theatervoorstelling van 2016’.

Tickets reserveren

  • De kaartverkoop loopt via chasse.nl.
  • di 21 t/m zo 26 november 2017 — diverse tijden — Chassé Theater Breda
  • € 31 / 37 / 45 / 53 / 61 (all-in prijzen, gouden rang is incl. meet & greet)
  • € 16,50 / 19,50 / 23,50 / 27,50 / 31,50 (all-inprijzen scholieren/studenten/cjp)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen