Breda Barst rockt de Cultuurnacht

Breda Barst tijdens Cultuurnacht 2016 op de binnenplein bij PJ. van Aalst Exclusieve Tapijten.
Breda Barst tijdens Cultuurnacht 2016 op de binnenplein bij PJ. van Aalst Exclusieve Tapijten.
Foto: Kin Cheong Lau

Op vrijdag 27 januari is Popfestival Breda Barst tijdens de Cultuurnacht in Breda opnieuw te gast op de pittoreske 16e eeuwse binnenplaats van Tapijtenzaak Van Aalst. Op deze prachtige monumentale plek kun je vanaf 19.00 uur genieten van optredens van DÉMIRA en Storksky.

Met een opvallende, unieke stem weet de jonge DÉMIRA haar bijzondere, zelfgeschreven nummers een authentiek geluid te geven en overtuigend over te brengen. Breda Barst heeft een primeur te pakken, want op deze dag lanceert zij haar nieuwe single Bravado.

Volwassen sound van Storsky

Het rockduo Storksky uit Limburg zet met zijn lage catchy gitaarlijnen, stuwende drums en falsetto vocalen een zeer volwassen sound neer die moeiteloos meegaat met internationale acts als QOTSA, MUSE, Jack White en Royal Blood. Dat Pinkpop en Zwarte Cross gezwicht zijn voor de band is een duidelijk teken dat deze heren het nog ver gaan schoppen.

Het optreden van DÉMIRA begint om 20.30 uur en Storksky om 22.00 uur. De optredens worden afgewisseld door een dj. De kaartverkoop voor de Cultuurnacht Breda 2017 is inmiddels gestart.

Tapijtenzaak Van Aalst

Tapijtenzaak PJ van Aalst is gevestigd in het 16e eeuwse monumentale ‘Hofhuys’ in de Catharinastraat 14. De binnenplaats waar Breda Barst te gast is tijdens de Cultuurnacht Breda, is een prachtige bezienswaardigheid met mooie bogen en zuilen en een sprookjesachtig bakstenen traptorentje.

Voor iedereen

Popfestival Breda Barst vindt dit jaar plaats op 16 en 17 september in het mooiste stadspark van Nederland, het Valkenberg park in Breda. Behalve muziek vind je ook theater op Breda Barst, een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en activiteiten voor kinderen. Breda Barst is voor iedereen, of je nu voor de gezelligheid of de muziek naar dit gratis toegankelijke festival komt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen