Finalisten Breda Masters Hearthstone toernooi bekend

Met de zesde en laatste voorronde zijn de spelers voor de finale bekend. Sommige spelers waren al verzekerd van een finaleplek. Anderen moesten nog flink aan de bak voor een plek. Dit weerhield de deelnemers niet om plezier te hebben en er een leuke dag van te maken.

Omdat sommige spelers al verzekerd zijn van een finaleplek, konden zij een ronde overslaan. Mitsuhide was afwezig wegens verplichtingen elders. Monkeloid was ook verzekerd van een finaleplek. Er stond ook een plek voor Tavern Hero Tournament op het spel voor de winnaar van deze voorronde

Plezier

Hoewel veel op het spel stond, was plezier wat de bovenhand had. Er werd veel gelachen, om anderen en om zichzelf. Ook het aanwezige bier maakt het sfeer losser voor iedereen. Dit heeft geen negatieve invloed gehad voor sommige spelers. ArchEnemy, Egalitarian, TBL4 en A4papier en Narra hebben de laatste plekken kunnen bemachtigen.

Finale

Over een maandje wordt de finale gespeeld. Uiteraard ligt de lat natuurlijk wat hoger. In plaats van €100 ligt €250 euro voor de winnaar klaar. De tweede plaats ontvangt €150 en €75 en €25 eurovoor respectievelijk de derde en vierde plaats. Overdag wordt in vijf ronden bepaald wie we in de halve finales terugzien. Na de halve finales spelen de beste twee voor de hoofdprijs. Voor wie het live wilt volgen, op Twitch is een livefeed van de toernooi.

De finale vindt plaats op 4 maart 2017. Voor meer info, kijk op de Facebook pagina van Breda Masters.

Winnaars zesde voorronde :

  • 1e plaats : Monkeloid
  • 2de plaats : Archenemy
  • 3e/4e plaats : Emperor Sparta en Loempia

Voor meer foto’s klik op Fotoserie op de foto bovenaan dit artikel.

Reacties