Het Chassé Koor gaat door! Doe jij mee?

Foto: Leo van Maanen

Heb jij passie voor muziek en kun jij goed zingen? Vind je het leuk om in een koor van hoog niveau te zingen? Onder professionele en inspirerende begeleiding, waardoor je weer een niveau hoger wordt getild? Kom dan naar de repetities op zaterdagochtend 4 maart in het Chassé Theater, maar lees ook vooral even verder.

Het begon allemaal anderhalf geleden toen koor- en orkestdirigent Max Smeets lokale zangers en zangeressen opriep om auditie te doen voor het concert Lentekriebels met Ernst Daniël Smid. Dit was zo’n daverend succes, dat Max Smeets besloot door te gaan met het Chassé TheaterKoor, wat afgelopen winter resulteerde in het mooie concert A Midwinter’s Tale met Pia Douwes en Dimitri Verhoeven.

A Midwinter’s Tale

Zondag 29 januari om elf uur was het dan zover. Na wekenlang geploeterd te hebben op de zaterdagochtendrepetities, maar wel vol overgave en plezier, stonden we dan eindelijk op de planken van het Chassé Theater. Met niemand minder dan Pia Douwes en Dimitri Verhoeven en onder prachtige begeleiding van het orkest Maxemillecorde.  Het publiek liet zich meevoeren naar koude oorden als Siberië en Noorwegen, maar werd weer opgewarmd door mooie songs als The Power of Love, Angels en California Dreaming. Zie onderstaand filmpje voor een impressie. We kregen lovende reacties van het publiek én van Pia Douwes zelf.

Het Chassé Koor gaat door

Na deze twee succesvolle optredens gaat het projectkoor door als zelfstandig koor. Wel onder een andere naam, Chassé Koor, maar uiteraard nog steeds onder de bezielende begeleiding van dirigent en arrangeur Max Smeets. Het repertoire is over het algemeen licht, met bekende nummers uit de geschiedenis van pop, musical en rock. De repetities vinden elke zaterdagochtend plaats in het Chassé Theater.

Repetities 4 maart

Dus… lijkt je dit wel wat? Kom dan vrijblijvend op zaterdag 4 maart van 10.30 tot 12.30 uur naar de open repetities in het Chassé Theater. Je kunt je melden bij de artiesteningang. Er is ruimte om meteen na de open repetitie auditie te doen of na de repetitie van 11 maart.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen