Zuiderwaterlinie Festival: ga mee!

Foto: Nieuwe Veste Breda

Na een bruisend en creatief Carnaval is er weer van alles te beleven op het gebied van Muziek, Dans, Beeldend en Theater in Breda. Nieuwe Veste maakt zich op voor het volgende grote evenement: het Zuiderwaterlinie Festival.

Tijdens het Zuiderwaterlinie Festival op 8 en 9 april kun je van Ravenstein tot en met Bergen op Zoom op avontuur. Op bijzondere locaties langs de linie, waaronder in Breda, zijn routes samengesteld met theater, dans, muziek en poëzie. Stel je eens voor: de Zuiderwaterlinie als inspiratiebron en speelveld voor lokale toneelspelers, zangers, musici en dansers. Voorstellingen van een kwartier over hoe mensen grenzen opwerpen, verleggen, bewaken en oversteken. Historische plekken als nieuwe bastions, maar dan van de verbeelding. Wie gaat er mee op verkenning?

In Breda botsen kunsten en mengen zich in nog niet eerder vertoonde voorstellingen, op prachtige locaties. Je volgt de gids in het strijdgewoel langs vier verschillende routes. Genieten van voorstellingen van onder andere Dansnest en Lucifers Slagwerk, het Pianofestival Breda, de dansproductie van Nieuwe Veste Centrum voor de Kunsten in samenwerking met het Concordekwartet maar nog veel meer!

Het Zuiderwaterlinie Festival is een nieuw festival voor en door bewoners van Brabant. Het wordt georganiseerd door Nieuwe Veste centrum voor de kunsten, Cultuurbedrijf Bergen op Zoom en Muzelinck. In samenwerking met: DOKc (vereniging van Brabantse Kunstencentra), Erfgoed Brabant en Alliantie ZuiderWaterlinie.

Voor meer informatie: zuiderwaterliniefestival, facebook zwlfestivalbreda, instagram zuiderwaterliniefestival_breda

Reacties