En de finalisten zijn…

Foto: Kunstbende

De winnaars van de eerste twee (van de drie) Brabantse DJ contests van Kunstbende Noord-Brabant die gekozen zijn door de jury zijn Rick Bouwkamp (15 jaar uit Breda) en Chris Bartels (14 jaar uit Den Bosch). Het publiek koos voor het duo Demi en Rick (14 en 15 jaar uit Breda) en Max Bast (18 jaar uit Den Bosch).

Per avond streden tien jonge DJ’s in de dop in Café Janssen in Breda en in P79 in Den Bosch om een plek in de Brabantse finale op 24 maart. Onder toeziend oog van de vakjury draaiden ze  hun beste set. De jury bestond uit Joshua J, Sherman Sixto, Billy Zomerdijk en Ruud Bruins.

Finale in Mezz Breda

Op zaterdag 24 maart vindt de Brabantse finale van de DJ contest plaats in Mezz concerts & dance in Breda. De zes finalisten strijden om een plek in de Landelijke Halve Finale. De overige twee finalisten werden gekozen tijdens de DJ contest op 17 maart in Extase in Tilburg (nog niet bekend bij de redactie). De winnaar van de Landelijke Kunstbende DJ Finale draait op Mysteryland. Tijdens de finale zal ook de vakjury aanwezig zijn.

Kunstbende

Kunstbende is de landelijke wedstrijd voor jong, creatief talent. Doormiddel van de landelijke wedstrijd en coaching werken we aan brede cultuurparticipatie en talentontwikkeling onder jongeren tussen 13 en 18 jaar. Naast de categorie DJ, melden jongeren zich aan in de categorieën; Muziek, Theater & Performance, Taal, Fashion, Dans, Film & Animatie en Expo.

Voor meer informatie over onze activiteiten en de DJ contest: www.kunstbende.nl/noord-brabant.

Reacties