Smullen en Spullen brengt het mooie weer mee

Spullen en Smullen was wederom te vinden in het mooie station van Breda. Ondanks het mooie weer was er genoeg aandacht voor dit leuke evenement. Net als vorig keer stonden ook nu genoeg standhouders met een ruim aanbod. Maar ook de inwendige mens werd niet vergeten met diverse foodtrucks.

Aftrap

Smullen en Spullen koos een mooie dag om het evenement te houden. Zowel bezoekers als standhouders waren in een goede humeur en lachende gezichten waren eerder regel dan uitzondering. Naast leuke spullen en lekker eten was er ook tijd voor een modeshow en demonstraties. Dit alles was te vinden in het station van Breda. Hetzelfde station die strijdt voor het gebouw van het jaar. Stem hier voor station Breda.

Snorhaar

Een van stands die opviel was van kattencafé Familie Snorhaar. De crowdfunding voor deze unieke café loopt bijna ten einde en zij hebben jullie hulp hard nodig om de eindstreep te halen. Het is namelijk een mooi initiatief, mens en dier dichter tot elkaar brengen. Niet alleen worden katten in nood geholpen en krijgen ze een plekje om te wonen. Ook voor de mens biedt het perspectieven. Denk aan een leerzame stageplaats voor leerlingen en voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar vooral een leuke plek om van een kopje koffie en een wijntje met kaas te genieten.

  • Help Familie Snorhaar en doneer, en kijk hier voor meer informatie.

Dossier: Fotoreportages
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen