‘Nacht van het Afscheid’ met Kraantje Pappie op het OLV

Foto: Youtube still Pompen

In de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 april trakteert het OLV lyceum haar eindexamenkandidaten op een unieke beleving met bekende Bredanaars.

Net voordat de leerlingen met het eindexamen starten en de hel losbarst, kunnen ze tussen 19.30 uur ’s avonds en 7.30 uur ‘s ochtends nog ontspannen door deel te nemen aan een bijzonder programma, dat geopend zal worden door Nachtburgemeester Ralph Behouden.

Gedurende de nacht zijn er workshops door oud-leerlingen en lokale organisaties. Zo maken de OLV-ers hun eigen songteksten samen met rappers Fotosynthese en TimmyTex, is er pannavoetbal met NAC speler Bodi Brusselaars en laat Anne Le Comte je alle hoeken van de ring zien. Ook is Pier15 aanwezig (skateboarden).

Leerlingen kunnen kennismaken met bijvoorbeeld yoga of grime en Bunker Tattoo geeft de studenten een inkijk in de wereld van de tattoos. Scholieren en docenten geven Pechakucha presentaties en er worden diverse films vertoond. Een vol programma dus, maar dat is nog niet alles! Hoogtepunt van de nacht is namelijk een College Tour met rapper Kraantje Pappie, bekend van nummers als Pompen en Waar is Kraan en van zijn deelname aan Expeditie Robinson.

De nacht wordt met een feestelijk ontbijt afgesloten en dan: op naar de examens!

Reacties