POBparade vol met muzikale juweeltjes

Foto: Kin Cheong Lau

Tijdens het Paasweekend was Breda weer het middelpunt van de POBparade. Met de 21e editie heeft het festival een lange geschiedenis met Breda. Niet verwonderlijk gezien de animo van zowel muzikanten als het publiek.

Het wordt ook door kenners bestempeld als de grootste, gezellige en gratis muzikale kroegentocht.

Eigen bodem

Natuurlijk kan POBparade niet zonder muzikanten van eigen bodem. Zo was Anne Nederhoed aanwezig in café de Kleine Wereld. Met haar geweldige optreden kreeg ze iedereen stil. Zo stil dat zelfs zij er nerveus van werd. Maar dat had geen invloed op haar optreden. Dat was gewoon mooi.

Winnaar T-strijd

Dit jaar was de Belgische band Undskyld voor het eerst op POBparade. Zij werden tweede in de T-strijd, net na de Bredase band Macswordfish. Het publiek in de Bruine Pij werd getrakteerd op zeer goede muziek en dat werd goed ontvangen. Daarna mochten de mannen van Macswordfish aan de gang in café de Vulling. Helaas waren de mannen iets te goed verstopt om ze goed op de foto te krijgen. Doordat de het bijna vol zat was het niet te doen.

Met zoveel optredens was het onmogelijk om overal bij te zijn. Ook ik moest een keuze maken. Ik heb deze gekozen vanwege de goede muziek en natuurlijk omdat de meeste uit Breda komen. Voor de optreden van Macswordfish van vorig jaar kan je hier terecht.

  • Voor het verslag van de T-strijd kijk je hier. Meer over Anne Nederhoed via haar Facebook pagina.

Reacties