4e thriller Nathalie Pagie gepresenteerd

Foto: Linda Jansen
Zwoele Spaanse klanken van Deborah Jacobs brengen ons vanavond in Spaanse sferen, ik verdenk er Hein van Kemenade van Boekhandel Van Kemenade & Hollaers van, dat hij de verwarming wat heeft opgepord om ook de Mediteraanse warmte echt te voelen, of ligt het aan de Spaanse wijn misschien en de heerlijke tapa’s?
Alles volledig in stijl voor de boekpresentatie van Casa Familia van Nathalie Pagie. Het is inmiddels al weer haar vierde thriller. Haar nieuwste boek Casa Familia is het tweede exemplaar wat over het journalistenduo Tara en Diego gaat. Het vorige exemplaar genaamd Paradijsvogels werd vol lof door de boekenwereld geprezen en daarom zijn de verwachtingen rond Casa Familia hoog gespannen. Op de presentatie wordt nu al gefluisterd dat Pagie zich heeft overtroffen. Ik ben echt benieuwd…
Zoals gezegd is de boekpresentatie geheel in Spaanse sfeer met een grappig filmpje van Nathalie Pagie die in dat filmpje zogenaamd onder andere rond het Spanjaardsgat op zoek is naar het eerste exemplaar van Casa Familia.
Boekenland is vanavond goed vertegenwoordigd, ook een paar collega-schrijvers en natuurlijk familie, vrienden en fans vieren de lancering van Casa Familia met Nathalie mee. Ze gaat voor een bestseller! Casa Familia is vanaf 20 april in alle (online) boekhandels verkrijgbaar.
Nathalie Pagie het is je in ieder geval gegund! Salud!

Reacties