Crowdfunding Redhead Days 2017

Foto: Kin Cheong Lau

Ieder jaar heeft de organisatie van Redhead Days jullie hulp nodig om het festival tot een succes te brengen. Dit is mogelijk tot en met zondag 28 mei.

Uiteraard is het een succes als jullie in grote getalen komen, maar om het festival überhaupt te laten plaatsvinden hebben we financiële middelen nodig. Via crowdfunding kun je ons helpen het festival te realiseren.

Dit jaar hebben we onze gebruikelijke perks zoals tickets voor de camping en ‘early bird’ aanmelding voor de Pubcrawl. Er zijn ook nieuwe perks, zoals ‘vriendschapspakketten’ en unieke deelnemersshirts voor de Pubcrawl (in aanloop naar- en tijdens het evenement is het ook nog mogelijk je aan te melden voor de Pubcrawl, maar dan krijg je niet meer dit bijzondere T-shirt). Ook nieuw dit jaar: entree voor de Kick-off Party. Hoe eerder je je kaartje reserveert, hoe lager het bedrag!

Crowdfunding op Fundrazr

De crowdfunding campagne staat op de Engelse site Fundrazr. Dit doen we omdat we donaties uit de hele wereld ontvangen. In veel landen is het gebruikelijk om met PayPal te betalen, maar in Nederland hebben veel mensen geen PayPal. Daarom geven we ook graag de mogelijkheid om gewoon via een overschrijving bij te dragen aan de crowdfunding.

Hoe werkt dat?

Heel simpel:

  1. Open de crowdfunding website en bedenk wat je graag wilt, bijvoorbeeld een heel mooi vest. Onthoud wat je wilt en hoeveel het kost.
  2. Maak het bedrag over naar rekening NL49INGB0003169680 t.n.v. Stichting Roodharigen zijn Kunst.
  3. Vermeld bij je overschrijving: “crowdfunding”, je bestelling en je emailadres. Vermeld verder of je je bestelling op het festival wilt ophalen of dat je het naar je thuis wilt laten sturen (vergeet dan niet je adres te vermelden). Mocht deze tekst allemaal niet passen, noteer dan in ieder geval je naam en emailadres in de omschrijving en mail de rest van de gevraagde informatie naar [email protected]. Dit is heel belangrijk zodat we je bestelling en betaling kunnen verwerken!

De organisatie zoekt ook nog steeds vrijwilligers om tijdens het weekend te werken. Meer informatie over het evenement in september vind je op de website van Redhead Days.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen