Podium Bloos organiseert intensief zomerprogramma voor jonge theatertalenten

Foto: Podium Bloos

Jonge theatertalenten krijgen deze zomer een unieke kans om te leren van een ervaren theatermaker en kunstenaar. De Spaanse performance kunstenares Aitana Cordero leidt het zomerprogramma en werkt samen met de deelnemers aan een eigen voorstelling.

Summer Intensive

Podium Bloos organiseert de summer intensive voor alle jongeren met ambitie voor het theater vak vanaf 10 jaar die zich nog meer willen vastbijten in het theater vak. Onder leiding van de Spaanse danseres, choreograaf en performance kunstenaar Aitana Cordero gaan de deelnemers aan de slag. Aitana studeerde aan de School voor Nieuwe Dansontwikkelingen en volgde de Master of Choreography aan de Theaterschool Amsterdam. Haar performances en videowerk reist de wereld rond, daarnaast speelt ze in het werk van andere theatermakers en geeft ze workshops bij o.a. Utrechts gezelschap Dox. Cordero werkt vanuit beweging, objecten en het begrip ruimte en zal aan de hand van het thema huis/thuis tot een installatie-achtige voorstelling komen.

Aanmelden

Van zaterdag 19 augustus tot en met vrijdag 8 september zullen in het weekend repetities plaatsvinden. Op 9 en 10 september is de voorstelling te zien op het festival in het gebied Klavers Jansen. Deelname kost € 70,- inclusief repetities en voorstellingen. Deze summer intensive is een unieke kans om onder begeleiding van een professional uit het veld ervaring op te doen met het theater vak. Aanmelden kan via [email protected] of telefonisch via 076 – 572 08 05. Wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen