Halte 48 een van beste escape rooms van Brabant

Halte 48 heeft een van de beste escape rooms van onze provincie. Dat blijkt uit onderzoek van het activiteitenbureau ‘Plan je uitje’, dat een onderzoek is gestart naar alle escape rooms in Noord-Brabant.

In totaal kwamen er uit het onderzoek 24 beste escape rooms uit, waarvan Escape48 van Halte 48 aan de Tramsingel in Breda er dus een van is.

Twee verschillende escape rooms

Bij Escape48 kan je kiezen uit twee spannende escape rooms, de Flight48 en de Detect48. De Flight48 leidt je over het mooie Breda Airport, terwijl in de Detect48 gezocht wordt naar de onschuld van Harold, de nietsvermoedende taxichauffeur die is opgepakt. Die laatste hebben wij als redactie zelf uitgeprobeerd en het lukte ons. Maar wel op het nippertje. Mocht je overigens beide kamers al een keer gespeeld hebben is dit geen probleem. Escape48 vervangt namelijk elk jaar een van haar kamers. Op die manier kun je ltijd terug komen voor een nieuw avontuur!

Trouwe fans

Naast het onderzoek blijken nog veel meer mensen goede gedachten te hebben over Escape48. Met meer dan 3,5 duizend likes op Facebook hebben zij een erg grote achterban. Daarnaast geeft de community een gemiddelde beoordeling van een 4,7/5. Als hoofdredenen geven zij de mooie locatie, de noodzaak om out-of-the-box te denken in de kamer, de optie om te lunchen of dineren en het enthousiaste personeel.

Ga snel een keer langs en probeer zelf een van de beide escape rooms. Het loont de moeite, zo blijkt wel!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen