Wolfslaar Akoestisch maakt zich op voor nieuwe zomer

Wolfslaar Akoestisch 2016
Wolfslaar Akoestisch 2016
Foto: Wolfslaar Akoestisch

Zomer, zon (in ieder geval geen regen), veel creativiteit en leuke mensen op een prachtige plek! Dat zijn de ingrediënten van Wolfslaar Akoestisch, een evenementenreeks dat dit jaar voor de 5de keer wordt gehouden in een buitengebied, aan de rand van Breda.

De akoestische sessies zijn op enkele zaterdagen in de maanden juli en augustus en vinden plaats in het kleine amfitheater Wolfslaar, midden tussen het groen. In een intieme gemoedelijke setting worden artiesten uitgedaagd om puur akoestisch – er is geen elektriciteit aanwezig – de liefhebbers te vermaken.

Aantal bezoekers beperkt

Het aantal bezoekers per optreden is wisselend, maar heeft een maximum van 150 bezoekers. Zorg dus dat je op tijd komt. De organisatoren doen het niet voor het geld, maar uit enthousiasme en liefde voor creativiteit en publiek. Via collecte en drankverkoop worden de onkosten gefinancierd.

Wie, wat, waar

Voor alle optredens geldt dat het terrein open gaat om 16.00 uur. De optredens starten om 16.30 uur. Je vindt het Wolfslaar amfitheater aan de Charlotte Cuypersdreef in Breda. Op www.facebook.com\wolfslaarakoestisch en/of www.wolfslaarakoestisch.nl vind je meer informatie over Wolfslaar Akoestisch.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen