Dankzij bezoekers dit jaar wederom RedHeadDays

Foto: Kin Cheong Lau

Ook dit jaar mogen we weer verheugen op een weekend vol plezier en samenzijn. De twaalfde editie van RedHeadDays kan plaatsvinden dankzij haar schare fans. Met de fundrazer is bijna €10.000 opgehaald. Het is goed om te zien dat zoveel mensen de organisatie een warm hart toedragen.

Sterker nog, ook dit jaar mogen zij weer VIP’s verwelkomen. De VIP’s worden tijdens het festival in de watten de gelegd en ervaren zij waarom Breda de stad is voor het festival.

In de nieuwsbrief werden de lezers gewaarschuwd voor het mooie weer. Jazeker, meeste mensen smeren zich in voor de zon. Maar onze roodharige vrienden moeten extra voorzichtig zijn, hun huid is extra gevoelig voor zonnestralen. Dus wees gewaarschuwd, iedereen! Smeren is belangrijk!! Hoe en waarom lees je meer over op As Told By A Ginger.

Pubbrawl

Verder wordt de drijvende kracht achter het pubbrawl in het zonnetje gezet. Dankzij Angela, Mieke, Jasper, Stef en Dionne kunnen honderden bezoekers zelf ervaren waarom Breda een geweldige stad is om te stappen. De voorbereidingen begonnen al vorig jaar. Cafés bezoeken en keuren, afwegen of het past in hun eisen. En weer langs gaan en uiteindelijk houden ze een lijst over waar iedereen uit hun dak kan gaan.

En een klein introductie van de (legendarische) Mieke :
“Last but not least, laat ik mij zelf voorstellen ik ben Mieke en ik ben aardig goed eigenlijk de beste. Mijn teamleden zullen dit niet altijd zo vinden, maar daarom schrijf ik dan ook dit stukje vanuit mij 😉 Terug naar de pub-crawl: als je nog nooit op de roodharige dag bent geweest (wat wij eigenlijk al schandalig vinden) moet je je toch echt hiervoor inschrijven. Dus kom ook en meet up met je nieuwe roodharige vriend!”

Voor diegene die iets besteld hebben via de fundrazer of via de webshop. De organisate is achter de schermen druk bezig om alle bestellingen de deur uit te doen. Voor vragen kan men terecht bij
[email protected] of via Facebook.

PS, wil je ook op de cover van het programmaboekje van dit jaar? Stuur jouw selfie naar: [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen