Ook dit jaar bezoekt de goedheiligman Breda!

Foto: Sinterklaas Comité Breda

Met bijzonder veel genoegen kunnen wij, Stichting Sinterklaas Comité Breda, u mededelen dat ook dit jaar de goedheiligman Breda zal bezoeken.

Nieuwe Stichting

Na weken van mailen, besprekingen, overleg en overdenkingen hebben we de stap genomen en een nieuwe stichting, ter behoud van het sinterklaasfeest in Breda, opgericht. Wij zijn van mening dat dit geweldige feest moet blijven bestaan in onze mooie stad Breda. Het is wel een hele klus om opnieuw het wiel uit te vinden op dit gebied maar met veel denkwerk en hulp van de juiste mensen gaan we ervoor.

Natuurlijk kunnen we nog best wat helpende handjes gebruiken en willen wij hierbij dan ook een oproep doen aan al die aardige mensen die samen met ons dit feest voor jong en oud gestalte willen geven. Bij zo’n intocht horen uiteraard ook pieten. Zwarte pieten, recht uit de schoorstenen die meegaan in deze bonte stoet, onder toeziend oog van de oude Bisschop. Want ook hij zal samen met zijn hellebaardiers en trouwe schimmel, niet ontbreken.

Bekijk onze website of meldt je aan als je wilt helpen op [email protected] . Natuurlijk kun je ons ook vinden op Facebook onder de naam: Sinterklaas Comité Breda.

Hopelijk zien we jullie zaterdag 18 november tijdens de intocht van Sint Nicolaas in Breda.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen