Feestelijke opening En Plein Public

Foto: En Plein Public

Vanaf 18 juli strijkt En Plein Public weer neer op veertien plekken in Breda, Oosterhout, Den hout, Gilze-Rijen, Etten-Leur, Roosendaal en Zundert. En Plein Public is een zomerfestival met als resultaat een onvergetelijke beleving voor de wijk. De feestelijke opening start om 13.30 uur in Liniepark Breda. Toegang is gratis.

En Plein Public bestaat uit vier vaste onderdelen. VOOR DE KINDEREN is er altijd een bijzondere voorstelling vol plezier. Vaak mag je ook meedoen. MUZIEK/THEATER/DANS, een voorstelling waar je enthousiasme en nieuwsgierigheid geprikkeld wordt. Ontdek het nieuwe talent dat En Plein Public voor je heeft gevonden. MAAK ’T MEE, een interactief maar vrij moment om aan te sluiten – bij het FEEST! dat Nieuwe Veste met je viert, of de workshop verzorgd door een van de lokale culturele centra. En BUURCULTUUR, waar wijkbewoners samen met professionals een presentatie met theater,  dans, muziek en beeldende kunst over hun eigen wijk of buurt maken. Ook jij kunt meedoen met jouw wijk. Inschrijven daarvoor kan via de website.

Programma 18 juli

13:30 uur:   OPENING  En plein Public
En Plein Public viert de opening feestelijk met een bijzonder mooi beeldende installatie welke kunstenaar Tom L’Istelle maakt voor deze editie en locatie. Wethouder Cultuur Selçuk Akinci viert met En Plein Public de opening mee.

14.00 en 16:00 uur:  VOOR DE KINDEREN – Dikkie Dik en de Taart

14.00 en 16:00 uur:  DANS – Nomophobia

13:30 uur:  MAAK ’T MEE  – FEEST!

17.00 uur:  BUURCULTUUR XL – Dansnest

De entree voor het festival is gratis. Meer informatie over En Plein Public en een overzicht van het hele festival vind je op de website.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden